Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja bym .

ale zarabiacie i ile z tego wydajecie na dojazd do pracy i powrot do domu

Polecane posty

Gość powodzenie
zarabiam 1000 i wydaje duzo bo 300 zł

Gość barbarosa
ja mam do pracy 30 km:( dojeżdżam samochodem,córkę odstawiam do przedszkola,po pracy zakupy i do domku.wydaje na dojazdy ok 400 zł

Gość Barwy_Jesieni
Ja zarabiam 1300zł i na dojazdy nic nie wydaję, bo piechotą mam 20 minut od domu :)

Gość bardzo zapracowana dziewczyna
ja mam do pracy 20 km. zarabiam 1000-1200 i wydaje ok.400zł

Gość powodzenie
piszcie dalej. ciekawi mnie to

Gość To ja tezzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Zarabiam 1400 na dojazdy wydaje 75 zł ale od przyszłeo miesiąca już 150 zł

Gość ejj zapracowana
cytuje: ja mam do pracy 20 km. zarabiam 1000-1200 i wydaje ok.400zł 20 kilosów, taksówką jeździsz??

Gość hajkiopo
ja mam do pracy jakieś 7 przystanków autobusem nie wiem ile to kilometrów hahaha kasuje bilet tylko w jedną stronę bo jak mam rano to zawozi mnie mąż i jak mam drugą zmiane to przyjeżdza po mnie wieczorem nie liczę pieniedzy za benzyne bo on tankuje za swoje osobiste pieniadze:D zarabiam ok 1400-2000 zalezy od premii na przejazdy wydaje ok 48 zł

mieszkam na zadupiu i zeby dojechac do pracy 3 razy sie przesiadam i w jedna strone wychodzi mi ok.10zł. i za miesiac wychodzi 400zł

Gość barbarosa
a ja choćbym chciała to atobusem nie dojadę,bo autobus nie jeżdzi tam gdzie mieszkam:( tzn jeździ ,ale do przystanku mam 3 km prawie cały czas przez las:)

Gość zapracowana Hania
Zarabiam około ...no dość dużo ;-) Na przejazdy w miesiącu wydaję około 500 zł, ale to nie tylko dojazdy do pracy. Także wypady na zakupy i takie tam babskie sprawy :D

a ja se musze przesiadac.za 1 bilet place 2.90, za drugi 3 zł a za 3 place 4.60. czyli 10zł w jedna strone. to 20 dziennie. razy 20 dni wychodzi 400zł

ja mam do pracy jakieś 7 przystanków autobusem nie wiem ile to kilometrów hahaha kasuje bilet tylko w jedną stronę bo jak mam rano to zawozi mnie mąż i jak mam drugą zmiane to przyjeżdza po mnie wieczorem nie liczę pieniedzy za benzyne bo on tankuje za swoje osobiste pieniadze zarabiam ok 1400-2000 zalezy od premii na przejazdy wydaje ok 48 zł to znaczy się że nie masz z mężem wspólnych pieniędzy??

Gość z innego miasta
ja zarabiam 1500 a na dojazdy wydaję 450 zł, dojeżdżam poc posp 50 km a potem jeszcze komunikacją miejską, dodam jeszcze że nie mam żadnych ulg

Gość akkllii
ja mam pieszo 20 minut :) zarabiam 2100 - 2500

Gość pSZeCZkolanka
Do niedawna zarabiałam około 1300 złotych, z czego na dojazdy do pracy wydawałam +/- 300. I to właśnie było jednym z powodów zmiany pracy :P Na dzień dzisiejszy pensję mam podobną, ale dojazdy do pracy (a raczej dojścia ;) nie kosztują ani grosza i trwają jakieś 50-60 sekund piechotką :D Cudo! Nie ma jak pracowac po sąsiedzku ;)

Gość czas na zmiane pracy
Zarabiam 1500 zł i do pracy mam 3 km. Nie wiem ile wydaję. Wiem, że mało zarabiam.

Gość gość
1500 / 250