Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barak kotama

Jak mogę zaimponować kobiecie?

Polecane posty

Gość
zatańcz jak Ci z kabaretu skeczów meczocych we wczrajszym odcinku jaka to melodia :)

Gość Chlopak obiektywny
bla bla bla..... bla

Gość Barak kotama
Iz4bella no tak to chyba można zaimponować komuś na kafeterii ale nie w rzeczywistości:p

Gość kazdej kobiecie czym innym
mozna zaimponowac ;) Mi np mezczyzna zaimponowalby tym, ze zlokalizowalby i naprawil usterke w samochodzie, naprawilby kran, polozyl parkiet, kafelki, tapete... Pelen podziw i szacunek ;)

Gość Dżozef 24h
Ja myśle ze jak zaproponujesz jej na ulicy ze odprowadzisz ja do domu i zaproponujesz wyniesc smieci to jest twoja.Mozesz jej posprzatac w szafce lub porozmawiac o szkole i kosmetykach..

Gość barak kotama
taa jasne jeszcze zadnej nie zaimponowałem dobrocia, prawda, inteligencja, wiernoscia czy kultura osobista.Wy chyba bredzicie..

Gość barak kotama
Chłopak obiektywny - dziekuje za obiektywna wypowiedz

Gość barak kotama
a skad taka kobieta bedzie wiedziec czy mnie poznac?toc przez spodnie nie widzi moich 20 cm:p

Gość
na kolacji oblej sie winem, podaj jej sciereczke, niech pomoze ci sie wytrzec, a wczesniej sie troszke podniec - wyczuje bejbe:classic_cool:

Ja wierzę w to, co napisałam. Nie musiałam tego pisać nikt nie widzi nikt kim jestem mogłabym napisać, że lubię bogatych przystojniaków, mięśniaków z samochodami, co wyrywają „laski” w dyskotekach. Nic z tego nie lubię takich. Kiedyś jeszcze myślałam, że wygląd fizyczny ma jakieś znaczenie jest ważny. Teraz uważam, że poza tym, co zewnętrzne liczy się to, co wymieniłam. Bez tego kobieta nie będzie u boku mężczyzny szczęśliwa. Co mi z pieniędzy? – sama mogę je zarobić zresztą nie są rzeczą stałą i pewną. Dzisiaj się je ma jutro nie. Co mi z przystojności – za kilka lat kilkanaście i tak się zmieni pozostanie osoba, ciało będzie zmierzało do mety i będzie to widać. Co mi z cwaniactwa? Faceta, który mógłby mieć pełno kobiet? Skoro nie będzie mój? Ja cenie się sobie wierność, dobro – w stosunku do mnie i do całego świat, który nas otacza, szacunku do ludzi do siebie samego – szanowanie swojego ciała nie sypianie z byle kim w ogóle nie ma seksu – jest kochanie się z tą jedyną osobą. Wierzę, że gdzieś w tym świecie brudu jest jeszcze ktoś kto uwierzy w moje słowa i nie powie „niemożliwe to musi być oszustka” czy takie myśli są już archaiczne i odchodzą w zapomnienie? Jeśli tak ja nie chcę żyć.

Gość
iz4bella, nie mow, musi byc przystojny, przynajmniej dla ciebie - nie wyobrazam sobie byc z kims, kto nie pociaga mnie fizycznie;)

Gość
jedno nie wyklucza drugiego, to ze facet jest paszczurem nie oznacza, ze jest super inteligentyny, tak samo jak przystojniak nie musi byc tepakiem.

aahaa psychiczna no ok, myslałem że chodzi o zaimponowanie tu na kafe:D a 16cm na realu z wypowiedzi "doświadczonych" kafeterianek to dolna granica:D:D:D: bo przecież "murzyny mają taaaakie wielkie pały, nie to co te marne polaczki":classic_cool:

Gość cscscscscsc
ZALEŻY JAKIEJ KOBIECIE. JEDNEJ ZAIMPONUJESZ NA PRZYKŁAD CHAMSTWEM, A INNEJ-KULTURĄ :P MYŚLĘ ŻE TA DRUGA BARDZIEJ CIĘ INETERESUJE. DOBRZE JAKBYŚ CZYMŚ SIĘ INTERESOWAŁ, BYŁ W CZYMŚ DOBRY. NO I FACECI, BĄDŹCIE SOBĄ-CZYLI MĘŻCZYZNAMI, NIE CHCEMY WYSTRASZONYCH, ZNIEWIEŚCIAŁYCH. OCZYWIŚCIE STRACH ODCZUWA KAŻDY, ALE JEDEN GO PRZEŁAMUJE I WALCZY, A DRUGI UCIEKA TYLKO SIĘ ZA NIM KURZY :P

Gość barak kotama
Mnie interesuje to co nie interesuje kobiety wiec nie zainteresuje zadnej.I byłbym pewny siebie i nie zniewiesciały gdybym był mega przystojniakiem a nie jestem.Jestem wiec stracony, czyż nie damy, dameczki, dupeczki?

Gość barak kotama
dziewczyno ladacoo Owszem zaimponujesz dziewczynie ty male jak jej sie bardzo podobasz.Ale wtedy to wszystko robi na niej wraznenie.

Gość cscscscscsc
A CO CIĘ INTERESUJE "??? ZNIEWIEŚCIAŁOŚĆ TO NIE WYGLĄD< TYLKO POSTAWA ŻYCIOWA

Gość cscscscscsc
WŁAŚNIE TAKI ZADUFANY PRZYSTOJNIAK TO DOPIERO ZNIEWIEŚCIALEC, ZAMIAST SIĘ PATRZEĆ NA DZIEWCZYNY OCZEKUJE ŻE ONE BĘDĄ NA NIEGO PATRZYŁY HEHEHE

Gość barak kotama
interesuje sie pilka nozna od zawsze i chyba na zawsze, troche psychologia, nauka, i chce byc dj wiec robie co nieco w tym kierunku

Gość barak kotama
i co dziwne wszystkie na takiego zniewiesciałego leca.no szok normalnie:p

Witam! (mam nadzieję, że nie zostanę tu "zlinczowana") Chciałabym tylko napisać, że myślę tak samo jak Iz4bella. Ważne są te cechy, które pozostają w człowieku głęboko, nie te "na pokaz". Niestety niewielu jest facetów którzy mają do pokazania coś więcej niż tylko przysłowiową "skórę, furę i komórę", piękny wygląd oraz ogromny zasób słów zaczerpniętych wprost z języka ulicy. Kobiety doceniają facetów "na poziomie" - reszcie bardzo dziękujemy...