Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lapia

starszy facet

Polecane posty

Gość lapia

Cześć. Dzisiaj chciałam się Was zapytać,co myślicice o spotykaniu się z facetem, 7 lat starszym. Wiem,że gdy ludzie są dorośli,to nie jest duża różnica, ale ja mam 17lat a on 24. Od razu napiszę,że ja nie jestem pustą laleczką, która nie wie nic o byciu razem. Mam za sobą 2letni związek, i wiem,co to znaczy kompromis. On ubiera się jakby miał 20lat, i ma też taki styl bycia. W zyciu nie powiedziałabym,że ma tyle lat. To nowa znajomość i zastanawiam się,czy mam sobie pozwolić na więcej, tzn spotkania z nim. Proszę o Wasze rady. Pozdrawiam.

Gość GIENTY ROMAN
Jest spox. Napewno lepiej rucha od twoich rowiesnikow 🖐️

Gość thnrhjyt
jak dla mnie ok ja jestem z facetem ktory jest odemnie 10 lat starszy a jak mialam 17 to mialam 6 lat starszego faceta

Gość pedofilija
widocznie ten 24 latek jest na poziomie twoim czyli 17stki

Gość lapia
nie wiedziałam,że tu tacy prymitywni ludzie jeszcze zaglądają, co muszą używać takich tekstów. I kto tu, komu rad powinien udzielać.. Wy mi? ja pytałam dojrzałych ludzi, którzy potrafią normalnie odpowiadać. 24latek, to nie 30latek, który chce mieć dzieci i żonę, a ja nie jestem pustą 17stolatką, jak to pewnie już wiekszość z Was sobie wymyślila, więc jesli myśliice,że to nie ma sensu, to napiszcie to w normalny sposób. ręce opadają.

Gość ło matko dziecko
ja mam faceta który ma 23 lata, tylko że ja mam 26

Gość autorko wiek nie ma znaczenia
Chcecie być ze sobą, to bądźcie i sami oceńcie, czy do siebie pasujecie, czy nie. Ja jestem z dużo starszym facetem i bardzo sobie chwalę :)