Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RUS-UA

panowie z Rosji i Ukrainy

Polecane posty

Gość RUS-UA

Czy któraś z Was jest w związku z Rosjaninem lub Ukraińcem?? Jak się układa?? Jak rozwiązujecie sprawy kultury religii?? wychowania dzieci?? Jak oni traktują kobiety??

Gość viva245
Traktują kobiety normalnie to nie islam

Gość EA1958r
Ja jestem z Rosjaninem od 28 lat i mamy 27 letnią córkę Marysie :-) Mąż jest ateistą, ja katoliczka słabo praktykująca. Córka chrzczona w kościele katolickim była u I komunii ( ze chrztem i komunią mąż nie robił żadnych problemów). Naprawdę jesteśmy szczęśliwi 🌼

Gość nienawidze ruskich
tyle narodow cierpiało przez nich

Gość RUS-UA
To tylko jedna osoba jest szczęśliwa z rosjaninem??

Gość xyz 444
Wszędzie sa różne ludzi

Gość corkarosjanina
Witam, wątek chyba się zakończył...no cóż...ja w domu mam podobną sytuację. Mój ojciec wykazuje wszystkie te cechy, o których tu piszecie, moja mama jest wspaniałą piękną kobietą, ale całkowicie uległa temu PALANTOWI (to straszne, że tak o ojcu piszę, ale po 20 latach mam go zwyczajnie dość). "TATUŚ" na domiar złego, jest Rosjaninem (oni w 90% mają zrytą psychę) na dodatek były wojskowy ZSRR! Nigdy nie zastosował wobec nas przemocy fizycznej, ale za to intensywnie znęca się psychicznie. Ma do tego problem ciągów alkoholowych w trakcie których, wykańcza nas całkowicie. Prowadzi firmę, żyjemy dostatnio, biżuterii, perfum i podróży nam nie brakuje-ale to wszystko na pokaz, żeby pokazać co to nie on. Nienawidzi rodziny mojej mamy, za spotkania z nimi, obraża się, robi sceny; często powtarza, że do niczego się nie nadajemy...mojej mamy to wręcz nienawidzi; nie ma kochanek, ale ma już jedno małżeństwo za sobą, mądra kobieta odeszła od tego tyrana i zabrała dziecko; najbardziej kocha swoją mamusię i sądzi że mnie kocha, ale tylko wtedy gdy robię co on chce; mam 20 lat, a on traktuje mnie jak 12-latkę; nigdy nie miałam chłopaka i się na to nie zapowiada; musimy z mamą zawsze pięknie wyglądać-musimy być szczuplutkie, dobrze ubrane, umalowane, bo go reprezentujemy; nigdzie nie wychodzę, żeby uniknąć konfliktu; NIE WIEM JAK NAS UWOLNIĆ!

Gość 8888888888888888
999