Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasminkajaska

olejek rycynowy na mokre czy suche włosy?! pilne

Polecane posty

Gość jasminkajaska
pilne, szybko szybko

możesz używać na mokre włosy, ale powinny być wyciśnięte z wody do oleju możesz dodać sok z cytryny zwłaszcza gdy masz jasne włosy bo olej rycynowy z tego co pamiętam ma właściwości przyciemniające możesz także dodać żółtko z jajka

Radzę ci uważać z tym olejkiem. Ja dostałam po nim takiego łupieżu, że szok. No ale wiadomo, jednemu może zaszkodzić, a innemu pomóc. Ale radzę uważać...

wystarczy niedokładnie spłukać choćby szampon i również można dostać łupieżu najważniejsze przy kuracji olejkiem na włosy jest owinięcie najlepiej folią włosów, na to ciepły ręcznik i tak pochodzić conajmniej 30minut a potem wszystko dokładnie spłukać

jeśli się nieodpowiednio spłucze włosy napewno będą tłuste albo gdy użyje się zbyt dużo olejku ja używałam kiedyś bardzo często i nigdy moje włosy po spłukaniu nie były tłuste już

Gość kukukuku
ja nakładam na same końcówki wilgotnych włosówpo 20 minutach je myję,nakładam odżywkę:)

Gość gość
http://olejek-rycynowy.pl - tutaj sobie poczytajcie. Dokładnie jest wyjaśnione jak go stosować i jak często. Swoją drogą bardzo ciekawy artykuł.