Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pomaluj mój świat

??Co sądzicie o tym zarabianiu przez internet??

Polecane posty

Słyszeliście o tym, że wysyłacie 5 zł na nr konta podany w wiadomości, następnie wpisujecie swój nr konta, przesyłacie wiadomość dalej i zarabiacie?? Dostałam taką wiadomość i zastanawiam się czy to naprawdę działa czy to ściema jakaś. Brał ktoś z Was w tym udział??

Gość to słynna piramida
gdzie ty się uchowałaś, że nie słyszałaś o niej??? Daj sobie spokój :)

Gość bo wygrywają na tym wyłącznie
ludzie z góry listy. Jeśli znajdą się tak niemądre osoby (lub nieświadome) które im te pieniądze wyślą. Daję głowę, że ty nie zobaczysz ani grosza. Co najwyżej przy okazji oczyszczą ci konto :) Ale chyba duża z ciebie dziewczynka, skoro masz konto, to rób jak chcesz. Ja ostrzegałam. Myslałam, że to już nie działa bo wszyscy wiedzą jak to działa :)

Gość blaszkooo
Chciałabym polecić stronę chomikuj.pl Można na niej wgrywać rozmaite pliki - począwszy od plików graficznych, filmików poprzez muzykę na dokumentach skończywszy. Umożliwia ona też dzielenie się własnymi wgranymi zasobami z innymi ludźmi. Strona posiada także swój własny program partnerski, umożliwiający zarabianie na rejestracji z własnego linku przez inne osoby. Wówczas Ty otrzymujesz z tego określony procent kwoty. Łatwe przyjemne i bez wychodzenia z domu. Brak oszustów jak w przypadku chałupnictwa. [URL=http://chomikuj.pl/?page=392794]najlepsza baza darmowych plików