Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeprowadzka

po jakim czasie?

Polecane posty

Gość przeprowadzka

Jestescie zf acetem wiecie ze sam mieszka wy np ;mieszkacie same lub z rodziciami po jakim czasie wprowadzacie sie do niego??

Gość jak sam o to poprosi

Gość przeprowadzka
no nie sadze ze laski ida odrazu mieszkac do swoejgo faceta jak bylo w waszych zwiazkach?

Gość rudka90
Po 4 latach, gdyż wcześniej sytuacja na to nie pozwoliła. Dodam, że wprowadzam się do narzeczonego za ok. pół roku :):)

Gość Niedługo już
Zależy od mojej sytuacji życiowej i woli tego mężczyzny.

Gość magdamagdalena
decyzja o wspólnym zamieszkaniu nie zależy od czasu bycia razem ale od wzajemnych stosunków, możliwości mieszkaniowych, zażyłości w związku, sytuacji ekonomicznej..., wieku partnerów. Na razie kobieta może spędzać u faceta z mieszkaniem weekendy:) O wspólnym mieszkaniu trzeba po prostu porozmawiać, jeśli tego się chce:).

Gość Michał Marchlewski
O rudka90 - do tego, który aktualnie siedzi w więzieniu?

Gość rudka90
Michal - nigdzie Cię nie brakuje.... Wszedzie wetkniesz nos i oczywiście zostawisz miłe słowo:P Narzeczonych być może mam pięciu, więc teraz trudno będzie Ci zgadnąć o którym piszę:P

Gość kamelolitka255
My jestesmy razem 4 miesiace i rozmawialismy na temat wspolnego mieszkania.On wprowadzi sie do mnie zaraz po nowym roku.

Gość khbb
Wszystko zalezy od osob wiec ciezko powiedziec, moge jedynie przytoczyc moj przyklad, ja zdecydowalem ze chce z nia mieszkac po jakis 9 miesiacach napomknolem jej ale powiedziala stanowcze nie po kolejnych 2 sama powiedziala ze o niczym innym nie marzy , niestety narazie skonczylo sie na deklaracjach bo nie ma warunkow jednak jak tylko sie znajda zamieszkamy razem , obstawiam ze bedzie to dopiero w lato wiec jakies 2 lata od poznania .