Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona0009

czy to mozliwe zebym byla w ciazy?

Polecane posty

Gość zmartwiona0009

Mam takie pytanie. współzyje z moim chlopakiem tylko oralnie.Nigdy się nie kochalismy, nigdy nie był we mnie.Kiedy piescimy sie oralnie zawsze on robi to pierwszy a pozniej ja zeby nie bylo mozliwosci zebym zaszla w ciaze. W tym roku na wakacjach bralismy razem prysznic i tez piescilismy się oralnie ( najpierw on mnie pozniej ja jego)wiem ze to niemozliwe zebym byla a ciazy jednak się martwie poniewaz ostatnio bylam senna, wymiotowalam rano, czasem mam bole brzucha.. juz wariuję.chcialabym wiedziec co wy o tym myslicie? czy moge byc w ciazy czy nie?dodam ze okres mam dostac gdzies za 8 dni.przez te miesiace okres mialam normalnie a ta wspólna kapiel miala miejsce w lipcu.jednak cos mnie niepokoi.

Gość zmartwiona0009
a dlaczego?

to ze wymiotujesz i ogolnie nie za dobrze sie czujesz to moze byc oznaka zblizajacejsie miesiaczki,moze chorujesz na PMS(ja to mam i to tak wmniej wiecej wyglada)

nie mozesz byc w ciazy. takie o=bjawy moga byc oznaka zblizajacej sie 2 lub cos ci zaszkodzilo. juz bys miala dolegliwosci "pewniejsze". badz spokojna:)

Gość zmartwiona0009
mozliwe ze to przed okresem.ostatnio mam bardzo nieregularny takze niewiem kidy mam się go spodziewac;p ale mozliwe.raz jestem poddenerwowana raz wesola a raz mi smutno sama niewiem... martwię się a w sumie wiem ze od seksu prlanego się nei zachodzi w ciąże jednak cos mnie trapi ze moze jednak coś gdzies się przedostało.niewiem zostalo na palcach na ustach cokolwiek.mam nadzieje ze dostane okres i wszystko sie wyjasni. jak myslicie robic test dla pewnosci czy to glupie ze podejrzewam ta ciaze?

Gość zmartwiona0009
co do tego zaszkodzenia ogólnie moj brzuch zle reaguje na banany niewiem dlaczego a w tych dniach kiedy wymiotowalam wlasnie je jadlam kiedy przestalam juz nie wymiotowalam... moze mi zaszkodzily? wiecej ich nie bede jesc.

kochana... a w ktorym dniu cyklu to robiliscie/ masz pojecie ze wpadki zdarzaja sie z glupoty,bo komorka jajowa jest zdolna do zaplodnienia gora 6 godzin?:)))

Gość zmarwiona 0009
nie pamietam keidy dokladnie to bylo... jaka data.i który to dzien cyklu ale bodajze bylo to jakies kilka dni po okresie

w 4 miesiacu moja droga brzuszek sie pojawia.. i mowie ci..tzreba miec serio pecha albo i w druga strone"szcezscie bywtrafic wte 6 godzin...:))

Gość zmartwiona0009
tak tylko ze mi ostatnio się trochę przytyło wlasnie na brzuszku:( ale w sumie sama niewiem czy w to wierzyc czy nie.. wiem ze jest male prawdopodobienstwo. tylko niewiem czy robic test w razie w czy to wogóle jest bezsensu( moje podejrzenia ) P.s dzieki ze mnie podnosisz na duchu:)

chcesz to wyslij faceta teraz i zrob rano..ale nie ma sensu. juz sobie nie wmawiaj ze ci sie przytylo na brzuuszku po za tym "ciazowy" brzuch wyglada troszke inaczej niz od zwyklego zdjecia;-) zobacz sobie w internecie;)) podnosze bo sama lubilam sobie wkrecavc takie rzeczy a moj narzeczony przez to mial przez conajmniej 2 tyg. przetrabane..wychodzilo na to ze wszystko ok moja droga,okres byl w terminie ew. dzien po:))))

Gość zmartwiona0009
moj chlopak tez mowi ze to nie ma sensu.. ze przeciez nic mi nie jest ze zawsze uwazamy robimy to "w kolejnosci" zeby nic sie niegdzie nie dostalo. wiem ze brzuszek w ciazy jest inny ale wiadomo panika sama przychodzi:P mam nadzieje ze u mnie tez się to tak dobrze skonczy. zreszta okres nawet gdybym byla w ciazy juz teraz bylby conajmniej dziwny.jesli wogóle brac pod uwagę ze w czasie ciazy by byl.takze czekam na okres.. zobacze jutro moze kupię test i zrobie w srode ale postaram się nie myslec:P naprawde myslisz ze nie ma sensu?

Gość zakręcona zakręcona
Mam podobny problem. 10 dni spóznia mi sie okres. Wczoraj robiłam test wynik negatywny. Z tym że wystąpiło u mnie plamienie po ostatniej miesiączce które trwało 3 dni

hehe, jak czytam to w duchu sie usmiecham bo KAZDA kazda dziewczyna ktora ma taka lub inna "podbramkowa" sytuacje najpierw sobie wkreca ,potem mowi"no przeciez gdbym byla to..a nie jestem" a potem znow wkreca;-) tak jak i ja. mysle ze dla swietego spokoju zrob test,ale tylko dla spokoju psyhicznego,inaczej bedziesz mysclec- wiem to po sobie. mysle jednak ze to bedzie takie tylko sprawdzenie tego co wiadomo-ze nie jestes;))

Gość zmartwiona0009
no mam nadzieje ze twoje slowaokaza sie prorocze:P i ze faktycznie wszystko sie dobrze skonczy;p mysle ze moze poczekam czy dostane okrwes jesli nie.. wtedy zrobie test? chociaz w sumie jak mam czekac i czekac i sie martwic to moze lepiej teraz? (wiem ze marudze;p) ale tak sie zastanawiam... obiecalam sobie ze jesli nie bede pojde do lekarza po tebletki i bede miec spokój a nie tak sie zamartwiac..;)

Gość zmartwiona0009
no w sumie nie glupi pomysl ale jest problem taki ze mam daleko do apteki a moj chlopak nie mieszka ze mna...:( tylko na drugim koncu miasta...wytrzymam i zrobie w srode bo to chyba trzeba z rana tak?

no akurat jesli tak dlugo minelo od momentu ktory podejrzewasz ze mogl to byc "ten" moment to mozesz zrobic o ktorej chcesz:)

Gość zmartwiona0009
no wiesz akurat tamto mi się wydaje najabrzdiej prawdopodobne bo tak o jak na "codzien" to robimy to uwazamy jesli juz sie pocalujemy moj chlopak mnie tam nie caluje.. nie dotykamy sie tam jakos.. takze wiesz... a czemu o której chce? ja slyszalam ze testy sie robi z rana niewiem..:P

o ktorej porze dnia chcesz mozesz wtedy,gdy uplynal dzien pierwszej miesiaczki PO stosunku,po ktorym moglas sie spodziewac zaplodnienia. w dzien miesiaczki wykonujesz rano,a potem(szczegolnie po tak dlugim czasie jak ty) to czy jestes badz nie w ciazy widoczne bedzie bez wzgledu na to czy rano czy kiedy tam chcesz;)))