Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowa123

TYLKO prezerwatywa- dni plodne i nie plodne???

Polecane posty

Czesc babeczki:)mam pytanie do was/? czy gdy tylko zabezpieczamy sie prezerwatywa, jest ona na pewno cala i ine zsunieta ,to mamy 100% pewnosci? ja sie pytam nie przed stosunkiem(bo wiadomo podczas wszystko moze sie zdazyc ale czy po, jak widzimy ze wszystko jest tak jak byc powinno? jest taka pewnosc??? mozna sie kochac tak i w dni plodne i nie?czekam na odpowiedz!

Gość Kuchenka mikrofalowa
tez jestem ciekawa

Gość ale sie narobiło
ja się ostatnio pytałam 2 ginekologów i jedna mi powiedziała że to żadna ochrona. Tylko pewnie chciała mi tabletki anty wcisnąć. A druga powiedziała że to 60%.

Gość ale sie narobiło
ponoć tam są jakieś dziurki przez które plemnik sie może przecisnąć i to dlatego.... W każdym razie jak chcesz być ostrożna to najlepiej prezerwatywa w dni niepłodne szczególnie chodzi o to po owulacji. Bo te dni niepłodne przed owulacją to różnie bywa, trzeba dobrze znać swój organizm. Tyle mojego zdania. A jak wpadka nei zawali Ci świata to można w każdy dzień. Ponoć nie tak łatwo jednak zajść w ciąże z prezerwatywą.. Raczej wpadki są przez stosunki przerywane i zapomnienie się

po za tym to by trzebabylo miec mega pecha...skoro komorka jajowa zdatna jest do zaplodnienia tylko 6 h ,to przy stosunku z gumka ktora po stosunku jest całą i nie zsunieta... serio,nie wydaje mi sie to absolutnie mozliwe...

a mnie zastanawia jak ktoś może wpaść stosując 2 zabezpieczenia na raz ... np. tabsy i gumka, gumka i globulki itd....

Gość ale sie narobiło
to po co się pytasz skoro wiesz lepiej Mnie zdziwiła opinia lekarzy, szczególnie drugiego tylko 60% i powiedziała to z przekonaniem więc ja zawsze mam stresa przy prezerwatywach i tak

ja nie wiem "klepiej" mi tylko sie wydaje. skoro ktos wymyslil cos takiego jak prezerwatywa to po cos to ma sluzyc tak? tez dziwie sie temu lekarzowi...

o dzieki:) w koncu jakis porzadny artykul..:)no my uzywamy gumek,ob tabletek ze wzgledow na zdrowie nie moge brac. stres fakt jest ale coz..stresu nie ma jak sie nie wspolzyje... w kazdym razie z narzeczonym nigdy nie mielismy przypadku ktory byl opisany w artykule przez co gumka mogla by stracic na wartosci" a my na pewnosci