Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flashka

moja dziewczyna chyba trochę za dużo pije...

Polecane posty

Gość flashka
oby jej to przeszło...bo jej każda historia zaczyna się od "jak wracałam z imprezy/ jak piliśmy" więc nie wiem jest się czym chwalić i co opowiadać :P

mam siostre która tyle pije :) a wynika to z tego że zawsze kumplowała sie z kolegami i chce poprostu być "fajna". bo faceci to myslą tak "no kurde, fajna laska: i napije sie i pogada". traktują ją jak swojego kumpla. A jak chleje to juz nie zna umiaru i nie potrafi sie ograniczyc. a tak w ogole to skąd jestes bo strasznie mi pasuje opis do mojej siorki..ale wiem ze to napewno nie o nią chodzi :P

Gość perła90
kiedys przejdzie a teraz jest mloda i sie bawi. to normalne, aTy robisz z niej alkoholiczke i mowisz ze pije w weekendy. a Ty jak czesto pijesz?

Gość flashka
ja piję zdecydowanie rzadziej...potrafię czasami parę tygodni i nie pić nawet piwa. Może nie robię z niej od razu alkoholiczki, ale dziwi mnie to, że kobietę tak ciągnie do alkoholu! przejade cały świat na bizonie a Ty skąd ? :D

Gość flashka
to nie mówimy o tej samej osobie :P

Gość perła90
to widze ze zle zrozumialam... sory ale w dzisiejszym swiecie to normalne...niestety. dziewczyny pija na imprezach i spotkaniach ze znajomymi i to zadna nowosc.. niektore tylko przesadzaja.

Gość mona-lisa
Myślę że taki wiek, ja się tak zachowywałam w wieku 18-19 lat ale mi szybko przeszło. Potem przyjdzie rodzina, dzieci i juz nie będzie mogła szleć, lepiej niech się teraz za młodu wyszumi. Ale jeśli Ci to tak przeszkadza to spróbuj z nią porozmawiać o tym

Gość Hmmmm.....
Trafiła ci się smakoszka. Oby umiała powiedzieć stop ...bo to sztuka przy takich porywach.

Gość flashka
ja jestem z Gdyni, więc wrocek to troszkę za daleko :)

Gość jhbjh
Takie czeste picie moze oznaczac ze : komus sie strasznie nudzi i nie zna ciekawszych sposobow na zabicie czasu - moze spowodowac alkoholizm juz jest poczatkujacym alkoholikiem ma problemy i ucieka w alkohol Nie zaleznie od przyczyn jest to "zle" i musisz z tym walczyc , po pierwsze rozmowa i ciagle czepianie sie picia . Jezeli jest to spowodowane problemami to moze umiesz jej jakos pomoc w inny sposob tak ze sama nie bedzie chciala pic , tak jak moja dziewczyna poznalem niby spokojna i grzeczna dziewczynke ktora jak sie okazalo od kilku lat niezle wali, co prawda tylko na impezach (1-4 razy w tygodniu) ale duzo i nie raz nie wiedziala co sie dzialo, jednak przy mnie przestala bo rozwiazalem jej problemy(brak kogos naprawde bliskiego na kim moze polegac ) i problem sam sie rozwiazal , jednak widze po niej ze ma zapedy bo jak tylko jej cos nie pojdzie np egzamin ewentualnie ma wieksze spiecie ze mna lub rodzina a mnie nie ma pod reka to uciekaw w alko z czym staram sie walczyc np smiejac sie z tego ze tyle pije , jednak juz wiem ze bede musial z tym walczyc chyba cale zycie bo za bardzo ja do tego ciagnie wiec przy jakims duzym niepowodzeniu zyciowym moze byc zle .

Gość flashka
no u mnie sprawa wygląda właśnie bardzo podobnie jak to napisałeś...Może to z nudów ? może jakaś ucieczka przed czymś? sam już nie wiem...Jedno jest pewne... wkurwia mnie to :)

Gość djfhdkjfhgdjfgdfgdggf
flashka a co studiuje twoja dziewczyna???

Nie martw nie jestes sam Moja dziwczyna ma 2o lat ja 23 Jest na 1 roku studiów Jej Picie mnie przeraża Potrafie czasem z bólem przyjać ze idzie na impreze po ktorej ma przyjsc do mnie spać i co przychodzi zalana ledwo co potrafi sie wypowiedziec Mowiac króko zawsze ma okazje urodziny kolegi koleżanki zdana sesja zdane kolokwium poczatek wiosny Dzisiaj ma jakies durne zawody w pływaniu na uczelni po ktorych jak to powiedziała "Kochanie bo wiesz po zawodach jest after w akademiku . Nie wiem co robic naprawde długo tak nie wytrzymie i bede musiał od niej odejść ( a nie chce tego ! ! ! Mowie jej tłumacze co z tego ona wie ze bede wkurzony i smutny ale i tak pojdzie sie napic

Gość pampam ram pam :)
ale robicie problem. dopóki nie pije sama to dajcie spokój. ja też lubię sobie wypić :D co prawda jak jestem z chłopakiem to wódki bym mu nie zaproponowała, ale drinka czy wino już tak. też sporo piję ale mój chłopak wyrzutów mi nigdy nie robił, nie wracałam też nigdy zalana do domu (wtedy już spaliśmy wszyscy u koleżanki w akademiku :D)

Sam Problem sie z Niczego nie robi wiec jednak musza byc jakies podstawy do tego ze coniektorzy sie martwia denerwuja itd z powodu alkoholizmu u kobiet

Gość pampam ram pam :)
z drugiej strony - doskonale wiedział zanim stworzyli związek jaka jest więc do kogo pretensje? jak mi nie pasował chłopak który miał przyjaciółkę od serca to po prostu mu powiedziałam że nic z tego nie będzie i tyle a nie że wchodzę w związek a potem płacz i zgrzytanie zębami, zazdrość itd.

Gość alkoolike
masakra jak mój facet by mi kazał ograniczyć alkohol to niezle bym się wkurzyła mam 24 lata i lubie sie zabawic , jestem obowiazkowa wiem co robic i w jakiej kolejnosci , najpierw praca ,szkoła, nauka, praca mgr, cwiczenia , angielski ale gdy pojawia się weekend albo chwila relaksu z ukochanym to czemu nie na pewno twoja laska nie zalewa sie na maksa to w czym problem, kieliszek wina, kufel piwa, czy pare whisky raz w miesiacu:P

Gość znam takie osoby
to mój były. Na studiach był taki jak ona. Zostało mu to. Teraz jest bylym właśnie z tego powodu. Jest ciężko uzależnionym alkoholikiem. Nadal płaczę jak pomyślę jaką miłość straciliśmy przez alko. To cudowny człowiek. Jak nie pije. A teraz pije codziennie. Ogromne ilości miesięcznie.

Gość asdfg
Moja 20 letnia dziewczyna to samo. Potrafi pic przez tydzien codziennie. Pracuje w klubie gdzie przewija sie duzo znajomych, a ze jest atrakcyjna kazdy zacheca Ja do "shota" Nie potrafi odmowic. Ja pracuje w tygodniu normalnie od 7-15. Niestety nawet jak ma walony wieczor potrafi wyjsc do klubu (w ktorym pracuje) i upic sie ze znajomymi do stanu belkotania.. Sam nie wiem. Jak zwrocilem uwage pojewily sie lzy i cisza potem pretensje, ze jest mloda, ma wakacje itd.....