Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonimkaa

Może ktoś będzie znał odp.?

Polecane posty

Gość pseudonimkaa

Hej. Nie wiem czy na tym forum znajdzie się ktoś kto da mi jakąś wskazówkę, ale spróbuję :) Otóż mam problem z trądzikiem. Są to paskudne ropne 'gule', po których zostają mi blizny :( Zaobserwowałam, że wyskakują one po okresie (im bliżej owulacji tym gorzej), a przecież powinno być odwrotnie. Z tego co wiem to kobiety przed okresem mogą mieć problemy z cerą...Byłam u dermatologa, stosowałam różne maści, bez efektów...Może miała któraś z Was podobny problem i znalazła rozwiązanie? Co może być przyczyną? Z góry dziękuję za każdą próbę pomocy :)

3 kroki clinique- identyczne problemy i rewelacyjne efekty..mialam tesz idealis - estee lauder,to mega kosztowne ale to co zrobi z buzia,wyleczy tradzik i wszystko. nic od lekarza mi nie pomoglo,jedynie na miesiac czy dwa.

Gość pseudonimkaa
Czy to Ci wyleczyło trądzik i już masz spokój, czy cały czas stosujesz któryś z tych preparatów? Dermatolog twierdzi, że trądzik jest nieuleczalny i całe życie trzeba podtrzymywać kurację...Załamać się można ;)

Gość oj ja mialam kiedys z tym ciez
ja tak mialam okropne rone gule z czasem bylo coraz gozej okazalo sie ze podskoczyl mi testoseronpo antybiotykach na tradzik leczylam sie rok specjalna mascia i jezdzilam na lasery i stosowalam specjalnie na tradzik tabletki anty diane, jak narazie mija juz dwa lata odpukac spokoj

Gość tamtaramtam tatam
tabletki anty i oczyszczanie twarzy u kosmetyczki efekt super! a dermatolog nie umiał mi pomóc

Gość pseudonimkaa
Boję się zaczynać z tabletkami anty. Kiedyś trzeba będzie odstawić, a problem powróci...nasilony.

Gość tamtaramtam tatam
niekoniecznie, bo może po odstawieniu tez bedziesz miala wyregulowany poziom hormonów

Gość pseudonimkaa
Ale nie jest powiedziane, że z moimi hormonami jest coś nie tak...Zastanawiam się, czy dermatolog się tym kiedyś zainteresuje. Bo na razie testuje na mnie kolejne maści, nie szukając przyczyny. Nie mam porównania i nie wiem czy to dobre postępowanie...

Gość antoine
ale moze jest skoro nic Ci nie pomaga, nie wiem, zbadaj sie, skad ktos na forum może Ci pomóc się wyleczyc skoro nawet lekarze tego nie potrafią