Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alex999

panika przed ciążą

Polecane posty

Gość alex999

witam, moja dzieczyna ma nie regularny okres, ostatni był ostatneigo dnia wrzesnia, 15 wrzesnia byłem w niej przez chwile po czym wycofalem sie i zdala od niej doszlem do konca ( Nie miala kontaktu z nasieniem ) wiem że jest panikarą, i mówi mi że boli ją brzuch i że jest jej słabo, wiem że ma dużo stresu przez swoją szkołę izaliczenia, czy to może być ciąża ?:(

Gość ale sie narobiło
jeśli miałeś na penisie płyn przed wytryskiem który się pojawia przy podnieceniu i go nie wytarłeś czy nie umyłeś penisa i rzezywiście byłeś w niej to jest taka szansa i to nawet spora o ile to były jej dni płodne...

Gość aaaallleluja
won do ginekologa po luteinie!

Gość alex999
jest jakas tabletka co jeszcze pomoże ??:( mineło pare dn ?:( prosze o odp :(

Gość agusińska
@ miała ostatniego dnia września,więc pojawiła się od współżycia.myślę że nie ma co panikować.Te objawy nie świadczą o ciąży.

Gość alex999
chodzi mi o to że miała okres 30 wrzesnia czyli mozna powiedziec ze poczotek pazdziernika, zrobilismy to 15 pazdziernika w poludnie tzn byłem w niej chwilke po czym wyszlem i zdala od niej wytrysnelem na zernatrz, nie miala kontaktu z nasieniem, dodam ze czesta mastubuje sie i moge miec mniej zywotne nasienie, czy jest moziwosc ciazy ??

Gość alex999
nie miala kontaktu z nasieniem :( teraz mowi ze zle sie czuje ale to mysle ze przez panike bo jest panikara i kazde zle samopoczucie powoduje u niej mysli o ciazy :( czy to moze byc ciaza ?:( nie miala kontkatu z nasieniem:( ??

Proszę pisz jak facet a nie jak chłopczyk "wyszłem" ??? "Wytrysnełem"?? Rozumiem, że jesteście jeszcze młodzi ale kalendarzyk dni niepłodnych powinniście znać. Dziewczyna miała wtedy akurat dni płodne... Ale to jeszcze o niczym nie świadczy. Kupcie sobie test albo coś, tylko jeszcze nie teraz bo za wcześnie i wam nie wyjdzie przawdopodobnie. A następnym razem, zabezpieczajcie się bo naprawdę najgorsze co może być to zamartwiać się na zapas. A ja coś o tym wiem...

A kontakt z nasieniem pewnie miała, bo zawsze w fazie podniecenia wydziela się na penisie taki śluz, w którym są plemniki. Jest ich mniej niż w spermie ale są.

Gość alex999
byłem w niej przez chwilę :( nie doszlo do wtrysku w pochwie :(

Gość alex999
czytalem o tym plynie przed wytryskiem, ale nie zauwazylem u siebie czegos takiego, ponad to mam chyba slabe plemniki z powodu czestej mastrubacji ?:(

Gość alex999
mieszczuszka myslisz ze to ciaza ?:(((

Gość piekna ateistka
wiesz co alex, szkoda mi ciebie. przeczytaj sobie to co napisales i ile razy podkresliles, ze nie miala kontaktu z nasieniem. a przeciez pisza ci tutaj dziewczyny, ze podczas stosunku przerywanego moze dojsc do zaplodnienia, nawet jezeli wycofales penisa z pochwy przed wytryskiem. zawsze podczas seksu, PRZED WYTRYSKIEM jest wydzielana z penisa minimalna ilosc plynu, ktory zawiera plemniki. a do zaplodnienia wystarczy tylko jeden. jednak moim zdaniem nie jest w ciazy. jezeli jednak jest, to zadne tabletki dostepne w Polsce nic juz nie zdzialaja. jezeli nie jest w ciazy to nastepnym razem uzyjcie jakiegos prawdziwego srodka anty... a jak juz sie bawicie w te wyciaganki, to przynajmniej odpusccie sobie dni plodne...

Gość piekna ateistka
tego plynu faceci nie zauwazaja nigdy :) a to ze sie masturbujesz tylko wzmacnia twoje plemniki - im czesciej, tym lepiej i to potwierdzaja najnowsze badania, a ty masz chyba wiedze sprzed 20 lat...

Gość to po jaką cholerę
w nią wchodziłeś nawet na chwilkę bez zabezpieczenia ? Długo jeszcze tu będziesz skamlał ? No to teraz ty panikujesz i tak trzymaj ,dobra nauczka na przyszłosć,qrka najpierw robicie potem myślicie .

Gość alex999
nie wycofałem sie tuz przed samym wytryskiem :( po 5 razach wyjelem i z dala od nij mastrubowalem sie :(

Gość alex999
chodzi mi o to ze nie czekalem do ostaniego momentu, duzo przd wycofalem sie nie czulem podneicenia :(

Gość ninnananna
no to po co w nia wogole wchodziles, zeby po 5 pchnieciach wyjsc :) ;) trzeba bylo sobie zwalic od poczatku do konca, to byscie nie mieli problemu teraz .. a w sumie nic by to nie zmienilo.. a co, moze ona po 5 pchnieciach miala juz orgazn ... :D chlopcze - jaki ty jestes glupi ...

Gość alex999
myslisz ze to ciaza ?:(

Duzo par uprawia sex bez zabezpieczenia,wystarczy chwila uniesienia jak się nie obejrzą i lądują w łóżku.A to forum jest po to aby dzielić się informacjami na ten temat a zwłaszcza jaka kol wiek wpadka .Bądźmy wyrozumiali!!!!

Gość alex999
myslisz Agnieszko ze to ciaza ?:(

Uważam że nie.nie ma typowych objawów ciążowych .a te o których wspomniałeś ma nie jedna dziewczyna która stresuje się podczas nauki.

Gość alex999
jest straszną panikarą :(kazdy bol lub zle samopoczucie to z powodu ciazy :(( mam nauczke na przyszlosc :(( mam nadzieje ze nie jest w ciazy :(

Gość Bałamutka
Alex999 my nie jesteśmy ginekologami ani testem online żeby odpowiedzieć Ci w 100% czy twoja panna jest w ciąży czy nie. Bądź odpowiedzialnym facetem, biegnij do apteki kup test ciążowy najlepiej płytkowy. Test można zrobić w pierwszym dniu spodziewanego okresu, także musicie jeszcze poczekać. I nie panikuj już bo tylko osiwiejesz i panna powie Ci goodbye. A tak na serio nie ma co panikować.