Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość decha ropelecha

praca licencjacka - PRZYPISY - pytanie

Polecane posty

Gość decha ropelecha

mam problem. nie mam dostępu do pewnej książki, ale autor innej książki cytuje z niej bardzo potrzebny mi fragment. czy mogę go wykorzystać napisać w przypisie Ktoś Tam za: Kimś Tam ??? czy to nie wchodzi w rachubę i koniecznie muszę podać główne źródło a co za tym idzie opanować je?

Gość jakjak jakkk
nie, nie musi byc glowne zrodlo a sprawdz czy w tej ksiazce oryginalne zrodlo nie jest podane

Gość studentka poczatkujaca
ile stron ma miec taka praca licenc???

Gość jakjak jakkk
promotor powinien wyjasniac Twoje watpliwosci i dac Ci wskazowki. to zalezy jak tam u Ciebie na uczelni, generalnie zawsze sa jakies jazdy- wyscig na ilosc stron wsrod ludzi... Ja napisalam swoja inzynierke na 37stron i gites majonez a wiem ze niektorzy dziela po 120 stron tworzyli... no coz, postaw na jakosc :)

Gość decha ropelecha
tak, mam namiary na źródło, rok, strony... a w jaki sposób ewentualnie to zapisać? podać odnośnik prosto do źródła? czy jakoś, że ktoś cytuje za kimś ? promotor na razie nie mówił o sprawach "technicznych"... dopytam później, ale chciałabym wiedzieć czy tak można. chyba troszkę żałuję, że wybrałam ten temat. chyba zbyt skomplikowany i dużo tego jak na licencjat. chciałabym napisać 50 stron, ale pewnie się w tym nie zmieszczę, w dodatku czas goni i nie mam dostępu do tej głównej książki, z której potrzebuję 2 definicje.......

Gość a jaki masz temat
??

Gość decha ropelecha
nadzór nad samorządem terytorialnym. trochę zbyt ogólny teraz mi się wydaje