Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciriskiri

jak wygladam w tej sukience?

Polecane posty

Gość ciriskiri
mam rozmiar 37:)

Gość ciriskiri
173cm ;) w obcasach 178cm;)

Gość poza nogami ok
Masz bardzo ładne, szczupłe łydki, ale kolana i uda już nie. Dlatego ta długość nie jest odpowiednia dla ciebie. Malinko, mnie też podobają się szczpłe sylwetki ale przesada nigdy nie jest dobra. "Za chudy" nie znaczy "ładny". Tak sobie tłumacz, że jak ktoś ci mówi, że jesteś za chuda, to ci "zazdrości";-)

Gość oj kochaniutka kochaniutka
wygladasz slicznie, masz super figurke, sukienka ladna, skromna ale na Tobie wyglada super, bo jestes szczuplutka i nie wierz ze musisz przytyc( zazdroszcza Ci pieknych, zgrabnych nog) figure masz nastolatki, nie wyglada, zebys byla po ciazy. Super masz corke, pozdrawiam :))

Gość ciriskiri
modelki maja chudsze i zyja ,a przytyc sie nie da -nie napompuje sie;)

Gość taka jakas ta sukienka ble
heheh jakies straszne idiotki, co mowia ze jestes za chuda owszem, jestes szczupla i masz chiduziutkie nozki, ale one sa piekne! nie sluchaj innych ta sukienka mi sie nie podoba. taka jakas ble....:) ale ty masz boską figure i mówi to dziewczyna

Gość ciriskiri
no to juz sie nabawilam kompleksow chyba juz nigdy nog nie pokaże tylko w spodniach ...

Gość poza nogami ok
Nie, łydek nie chowaj bo są naprawdę ładne. A uda - możliwe, że teraz w grubszych rajstopach, albo w rajstopach we wzory będą wyglądały lepiej. A moe to wina zdjęcia, że tak nieciekawie wyglądają. Łydek ci zazdroszczę (niezłośliwie);-)

Gość martuszka1988
Autorko nie słuchaj tych babek! moim zdaniem masz bardzo zgrabne nogi poza tym bardzo ładnie ci w tej sukience. No i jak na to że ta slodka dziewuszka jest twoja córeczką to figure masz niezła:) nie przejmuj sie!

Gość jusaa
sukienka może być ale buty zdecydowanie inne, te są za ciężkie..

Gość tajniak
oooo bosshhheee z boku slabo widać ,ale twoje tez rewelacji nie robią ile wazysz 60kg?

Gość karenek
Mnie sie bardziej podobaja nogi od "oooo bosshhheee " sa zgrabne widac gdzie lydka a gdzie sexowne udo.... nogi autorki watku sa jak dwa patyki udo=szerokosc lydki, mnie osobiscie i mojemu mezowi sie to nie podoba. To co chude nie jest niestety szczuple i zgrabne.

Gość nie słuchaj tych trolli
jesteś fajną laską, a jeśli czujesz się dobrze sama ze sobą, to najważniejsze. I masz piękne dzieciątko :) Jeśli to Twoja córeczka :) Pozdrawiam :)

Gość wydajee mi się
, że ta suknienka wygląda zbuyt ciężko przy Twojej filigranowej figurze. nie jest żle , ale super tez nie jest

posłuchaj jesteś szczuplutka i nogi twoje wydają mi się dość długie, ale zbyt szczupłe - szczególnie uda. Ale, właśnie ALE, pooglądaj fotki gwiazd, zobacz co one robią, żeby ich nogi wypadały lepiej na fotach. Naprawdę niektóre mają fatalne nogi, ale rzuca się to w oczy na niewielu zdjęciach, bo nauczyły się pozować. NIE pozwalaj sobie nigdy robić zdjęć w lekkim rozkroku. NIE ustawiaj jednocześnie obydwu stóp czubkami na zewnątrz. Masz chyba dość duże stopy i fatalnie dobrałaś buty. Zakładaj coś sensownego - jakieś bardzo seksowne na szpilce, żeby stopa wydawała się krótsza. Jestem przekonana, że Twoje nogi moga wyglądać pięknie i kusząco, tylko musisz się nauczyć odpowiednio je eksponować i ustawiać. Nie są to tak naprawdę złe nogi, trochę tylko za szczupłe uda...

Gość ciriskiri
oooo bosshhheee - nie musisz mnie obrażac ,uważam ze masz ladne nogi -ładniejsze od moich chdych patykow czy chuderlakow jak ty to nazwalas dowartosciowalas sie?? mam nadzieje ze tak

Gość zmień te koszmarne BUTY
a będzie dobrze. Sukienka i Ty - o.k., choć ja nie lubię takich workowatych krojów, bez zaznaczenia talii, ani biustu. I przestań pokazywać siostrę w necie :O

Gość ciriskiri
to córka dziekuje za pozdrowinia;)

Gość ciriskiri
oooo bosheee dziekuje za "porażke":)

Gość royalmail
ale serio .... te buty zalozylas tylko do zdjecia prawda????? nie mialas zamiaru tak wyjsc mam nadzieje. szpilki szpilki szpilki szpilki!!!! itd.......

Gość zmień te koszmarne BUTY
Gratuluję córci (nie wklejaj jej fot na netowym śmietniku). Figurę masz taką, że myślałam, że jesteś młodziutką dziewczyną (sama nie wiem, czy to do końca komplement, kobiece kształty to jednak atut). Jak dobierzesz buty - jakieś eleganckie, wystrzałowe, delikatne sandałki np., to od razu strój będzie inaczej wyglądał. Do tego mała, odpowiednia torebeczka i będzie super.

Gość Twoje uda proszą się
o dłuższą sukienkę, generalnie nie powinnąs nosić krótszych spódnic i sukienek niż lekko przed kolano nie piszę tego z zazdrości ale naprawdę Twoje uda nei wyglądają za ładnie, tak jak ktoś już wspomniał masz tą samą grubość łydki co uda w tej napuszonej falbanami krótkiej sukience wyglądasz jak struś: pierzasta kula na patykach zamiast nóg

Gość ncjak
o kurwa to koszula nocna :D

Gość wyglądasz jak w
sukni do ślubu