Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciriskiri

jak wygladam w tej sukience?

Polecane posty

Gość khannah
Jeśli dobrze się czujesz z takim wyglądem to po, co się przejmować docinkami? :) A sukienka nie w moim guście, ale jeśli ją kupiłaś to musiałaś się dobrze w niej czuć i podobać, więc czym się tutaj stresować? :)

Gość
Dzeni ile masz w łydce w najszerszym miesjcu i ile w udzie ?

Gość ciriskiri
w lydce 32cm w udzie 51cm

Gość sukienka ladna ale nie dla Cie
nie dla Ciebie ta sukienka- jest ładna ale jesteś bardzo wysoka i masz bardzo chude- za chude nogi do niej- zeby krzywe nie powiedziec. Moze gdybys ubrala jakies slodkie buciki a nie takie to cos by dalo- ale ja bym te nogi chowala. Nie mowie ze zlosci czy zazdrosci- poprostu wygladaja nileladnie jak krzywe patyczki. Wiem ze niketore dziewczyny ktore sa bardzo chude mysla ze kazdy im zazdrosci- to nie prawda- one sie poprostu nie widza. Niektorym to pasuje niketorym jednak nie. Tobie NIE :(

myślę, ze pięknie byś wyglądała w długości do połowy ud (tak żeby zakryć tp przewężenie) i do tego seksowne szpileczki. Pamiętaj też, że bardzo ważne jest jak chodzisz. Stopy należy stawiać po lini, co szczególnie ważne jest przy zbyt szczupłych nogach, ale chód może dodać dużo do naszej ogólnej praeacji. Jeśli będziesz podczas chodu stawiać nogi podobnie jak ustawiłaś je do tego zdjęcie, czyli chodzić dość szeroko z lekko wysuniętym czubkami na zewnątrz, na pewno nie będziesz prezentować się dobrze. Pisze to wszystko, bo jestem 100% pewna, że masz potencjał i możesz wyglądać na zajebistą laskę, ale musisz nad sobą popracować. Natura dała ci dużo - reszta należy do ciebie :)

Gość dlugie chude nogi i wielkie st
sliczna sukienka dla wygladasz coajmniej komicznie- kurcze nie wiem jak to okreslic jestes laska ale nogi masz jakies az za chude i jaki masz nr stopy 42???? nie dla Ciebie takie buty masz za wielkie stopy

Gość ciriskiri
numer stopy 37 dziekuje za "komplementy"

Gość ciriskiri
ktos jeszcze ma "ocś miłego" do powiedzenia?

bo widzisz te buty są naprawdę kiepskie i też bym ci dala ok 40 na oko ;) aż się prosi seksowne buciki na seksownych nogach ;) Ja już normalnie to widzę jaką piękność można z ciebie zrobić - regulując długość sukienki i dobierając buciki i odpowiednią pozę a ci co tu oceniają - oceniają to co widzą a na tych fotkach nie wygląda to najlepiej, ale naprawdę to w dużej mierze kwestia kiepskich ujęc, pozy i nie do końca przemyślanej stylizacji

Gość khannah
niestety trzeba było się spodziewać i takich "dosadnych" komentarzy. Ważne jest, co w Twojej głowie

Nie słuchaj ich!!! One po prostu nigdy nie będą takich miały chyćby nie wiem ile siedziały na dietach:) Weź do ręki pierwszą lepszą uznaną gazetę o modzie i zobacz jakie tam laski mają nogi i w jakich sukienkach paradują. Z tą figurą spokojnie mogłabyś iść do voga;) Co do sukienki to taką sukienkę może założyć TYLKO dziewczyna o Twoich gabarytach. Gdyby taka ooo boshee czy jak jej tam taką założyła to wyglądałaby jakby miała rozmiar 44;) Maszświetny gust, świetne nogi i nie daj sobie nic wmówić!

Gość Twoje uda proszą się
zrób test przed lustrem i weż jakąś spódnicę, przyłóż ją do nóg tak by sięgała kolan, potem przesuwaj ją stopniowo w górę do momentu kiedy jeszcze odsłonięte uda łączą się, na moje "oko" idealan długość sukienek dla Ciebie to jakięs 10-15 cm przed kolano chyba nie muszę tłumaczyć że Twoim priorytetem powinno być dobieranie długości tak by nie eksponowała szpary między udami co do butów: unikaj połączenia niskich/płaskich obcasów ze szpiczastymi czubkami bo to optycznie wydłuża stopy

do autorki jest tu kilka osób, które dobrze ci radzą - skorzystaj niektórzy wyrazili swoje opinie dosadnie, zbyt dosadnie, ale jestem pewna, że musieliby udławić się swoimi słowami, gdyby zobaczyli jak pięknie możesz wyglądac. Normalnie już to widzę oczami duszy :D

Gość ciriskiri
dziekuje za pocieszenie...kabelku i nozyczki ;)

Gość Czika-nialiana
Rewelcyjnie!piekna sukienka!piekna dlugie nogi!!!! szkoda ze tyle zawistnych ludzi tu jest, ktorzy nie umieja ukryc wlasnych kompleksow i ci docieli! Jest na prawde BOMBA!

mi sie sukienka nie podoba, ale kazdy ma swoj gust jezeli taki akuratnie ci odpowiada to nie ma powodu do tego zebys sie droczyla z nie milymi ludzmi jezeli uwazasz ze wygladasz w tym ladnie i czujesz sie pewna to ludzie tez beda cie taka postrzegac