katrina23 0 Napisano Październik 19, 2009 Moj dobry kumpel w czasie luźnej rozowy o seksie doszedł do wniosku,ze nie pozwoli nigdy swojej dziewczynie na zazywanie tabletek anty ze wzgledu na troske o jej zdrowie ,bo jak stwierdził 'nie chce zeby przez niego sie truła"ale obawia sie czy ona zaakceptuje jego metode antykoncepcji kalendarzyk w połaczeniu ze stosunkiem przerywanym. Jego zdaniem tabsy nie swiadcza o odpowiedzialnosci, czy on ma rację?Ja nie podzielam jego zdania, a co Wy forumowicze o tym sądzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurczeniewiemm Napisano Październik 19, 2009 ja się dowiedziałam na uczelni na zajęciach że od kiedy kobiety zaczęły ingerować hormonami w swoim organizmie czyli od około 20 lat. To wzrost liczby dzieci niepełnosprawnych noworodków podskoczył o 380% ale każdy wierzy w co chce Zresztą niektóre dziewczyny czują się wyśmienicie biorąc tabletki inne okropnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach