Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuumojepachy

posmarowalam sie antidralem!!!!

Polecane posty

Gość uuumojepachy

jak to swedzi!!!!!! chyba zaraz sie zadrapie!!!! przez jaki czas mnie to bedzie swedziec!!!???

Gość poiuio
mnie tez tak na początku strasznie swędziało i bolało. Przy kazdym ruchu czułam ból. Wytrzymałam ze 3 dni i dałam spokój. Za jakiś czas znów spróbowałam i było to samo. Dopiero po dłuższej przerwie spróbowałam trzeci raz i tym razem nic nie swędziało i nie bolało. Teraz nie wyobrażam sobie życia bez antidralu.

Gość uuumojepachy
hehe no ja mam nadzieje ze tez sie juz pocic nie bede ;) w ogole! nawet przy stresie czy przy tym jak beda upaly czy bedzie mi starsznie goracp, np dyskoteka ;) strasznie swedzi ale mam nadzieje ze wytrzymie!!

mnie tez swedzialo za pierwszym razem potem troszke mniej a po paru razach w ogole a skuteczny jest bardzo , w ogole sie nie pocilam

Gość uuumojepachy
no to super ;))) jejciuu nie moge sie doczekac dzialania!! ;)

a ja Wam radzę nie stosować tego gówna. po co Wam to , żeby pięknie pachnieć? ja oczywiście rozumiem, że są takie przypadki którym nic nie pomaga. Ja wiem z doświadczenia . Mam nerwicę i też się strasznie pocę.Ale nigdy w życiu nie będę stosować tego szajsu.

Gość jaka glupia malpa
to dezodorantow i antyperspirantow nie uzywaj !!!!!!!

Gość uuumojepachy
uffff juz mniej swedzi ;)

Gość czy wyście zwariowaly
tego sie nie stosuje przez 48h po depilacji! to można się zadrapać!!!! po 48h nic nie szczypie!!! a antidralu bede uzywac po grób z moją wręcz niepojętą potliwościa!!!

Gość uuumojepachy
ale ja sie nie depilowalam przez 3 dni ;) wydaje mi sie ze swedzi bo pierwszy raz tego uzywam ;) ja zobacze efekt i wtedy bede wiedziec czy tego uzywac czy nie! ;]

Gość kolomotywa
jeszcze przed wyjsciem z domu do szkoly JUZ mialam plamy. to bylo okropne... zawsze widac, zawsze chodzilamw bluzach. teraz pustynia. sucho. yes yes, nie wierze tym ktorzy mowia ze na nich nie dziala, na pewno zle go stosuja. pamietajcie 3 noce pod rzad a pozniej w miare potrzeb

Gość uuumojepachy
no ja tak samo :/ albo wystarczylo ze wyjde z psem na dwór ;|

Gość uuumojepachy
i dzien minal !!! bez zadnych mokrych paszek!!! ;) jestem szczesliwa xD rano jeszcze sie popsikalam moim ulubionym dezodorantem i swiezosc na caly dzien !!!! za 30 minutek znowu sie posmaruje antidralem ;D

Gość uuumojepachy
i juz sie posmarowalam!! ;]

Gość kolomotywa
dobrze, ze sie powiodlo