Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sawa z krakowaa

foto agenta Tomasza z Weroniką Payurą

Polecane posty

Gość własnie bylo o nim w
"teraz My", Boze beznadziejny facet, ze sie ktos na niego nabral...

Gość sawa z krakowaa
w 1st linku usuncie spacje po 5

Gość sawa z krakowaa
wiem ze bylo przed chwila w tvn.. dlatego wlasnie chcialem zobaczyc jak wyglada.

Gość frentii
Ja nie wierze tej pazurze. Klamie jak z nut, ma specow od wizerunku, PR, prawnikow, z ktorymi ulozyla te historyjke.

Gość BRONILI JEJ
Zawsze chętnie oglądałam teraz my, ale po dzisiejszym programie :o Oni jej bronili!!! :( Kumpeli z TVN :( W programach zawsze tacy "agresywni" .... atakowali oszustów, polityków i krętaczy! A dzisiaj potulni jak baranki :( Rozczarowali mnie.....

Gość BRONILI JEJ
Przecież to jasne jak słońce,że ona będzie się broniła !!!!! Nie jest głupia i do tego jest prawnikiem ;-)

Gość knkn
Rowniez rozczarowal mnie tvn, widac bylo, ze zrobili ten program, aby wybielic biedna weroniczke. Wynagrodzenie dawane pod stolem?:D Jasne...

Gość powiedzili ze nie wnikają
czyja wina tylko pokazuja metody CBA - golym okiem widac, ze obrzydliwe, z naszych podatkow zresztą. Co za powazna instytucja panstwowa, w ktorej pracuja takie szmaty jak agent T.?

Macie racje! Rowniez ogladalam! Oczywiscie mysle,ze zaprosili ją, zeby "oczyscic" ja z winy... Szkoda,bo zawsze uwazalam,ze sa bardzo profesjonalni i obiektywni:o Oczywiscie Weronika klamala- tak mysle:o

Gość BRONILI JEJ
podpisuję się pod tym co napisała Dziewczyna Ladacoo

Gość BRONILI JEJ
Panowie Mrozowski i Sekielski ośmieszyli się tym programem. :D

Gość olaaaaaaaaaaaa
Przecież powiedzieli, że to sąd jest od oceniania, a nie oni. Wysluchalismy tylko jej wersji, bo z CBA nikt nie chcial przyjsc. Ot co.

"Przecież powiedzieli, że to sąd jest od oceniania, a nie oni." Wlasnie oni pokazali po czyjej stronie sa (chociaz jak mam byc szczera, to byc moze,ze wcale nie sa po jej stronie tylko tvn kazal mi przedstawiac W. w takim wlasnie swietle- jako niewinnej istotki, blakajacej sie w okrutnym swiecie...). Bardzo lubilam Weronike, bylam w szoku gdy uslyszalam tą afere, ale teraz nie mam watpliwosci kto jest winny... A tlumaczenie o tej kopercie- zenujace:o

Gość Nie mnie oceniac Weronike
zreszta jest sądzona, ale jedno wiem, ze ludzie reprezentujacy panstwo ( agent CBA Tomek) - w dodatku w imie prawa, absolutnie nie powinni poslugiwac sie takimi ohydnymi metodami. Jesli takie sa zlecenia dla podwladnych i tacy pracownicy to CBA jest potwornie szmatławą instytucją i to jest bardziej bolesne niz pojedyncze przestepstwa, ktore byly i bedą.

Gość jająznam
Ja weronikę bzykałem 20 lat temu w burdelu w Sopocie...

a czemóż to pani Weronika ma być winna? Jeśli ktoś interesuje się historią komunizmu i metodami bolszewików widzi, że działania tego tworu są bardzo podobne. Jeśli to coś ma podpuszczać co niektóre ładne kobietki, a wiadomo, że każdy pęknie, i potem ogłaszać to jako sukces, to ja dziękuję. Życzyłbym sobie, aby ten agent oddał tą kasiorkę, którą szantał na różne strony, na leczenie chorych dzieci. Na żałosnych agentów, są pieniądze bez mgrugnięcia okiem, a na leczenie chorych dzieci to żebrackie orkiestry i idiota "róbta, co chceta"......

I bardzo dobrze, że jej bronili.Jestem pewna ,że każdy z was posrałby się dla tej kasy.Sprzedałby matkę i ojca. Najlepiej ferować wyrokami nie będąc w takiej sytuacji. Zawistni,przepełnieni nienawiścią ludzie.Cieszycie się, że komuś się noga podwinęła,co?Jednak musicie to przegryźć moi drodzy-Weronika wyjdzie z tego (i słusznie) obronną ręką:) I na nic wasze plucie jadem.:)

ale jednego się nie dowiedziałem z teraz my. Na pytanie , skąd Weronka miała kaskę na kaucję, tak zgrabnie się wywinęła, a oni nie drążyli. Ja pierdziu 600 tysięcy, mnie tylko pozostało, założyć kominiarkę i udawać bandytę w banku.....

Gość pazura to prostytutka
i bardzo dobrze że podpuszczają ludzi, szczególnie wysoko postawionych. Oni powinni byc nieprzekupni z definicji. Powinni ich próbować jak w wojsku czy straży pożarnej próbne alarmy, ćwiczenia. Jak sie gnój złamie to do pudła drania, niech zgnije. W końcu nas reprezentuje, a nie nas ma okradać.

szanowny internauto, powyżej, z piekła komunizmu wyzwalamy się , a po tobie widać, że bardzo powoli......

Gość LGH4
Co do tego ma komunizm? Prowokacje policyjne i służb specjalnych przyszły do Polski z Zachodu. Pamiętam jak policjanci płakali żeżjakby mieli takie możliwości jak ich amerykańscy koledzy.."łapiemy dilera narkotyków a on mówi że to na własny użytek i najgorsze bo nie możemy stosować wobec nich prowokacji no to jak mamy ich łapać" żalili się gliniarze. Dostali wiec co chcieli...

niektóre prowokację, są robione po to, aby poprawić statystyki, wykrywalną, a tym związane są fundusze przyznawane na działalności. Tak samo jak dla służb amerykańkich, potrzebne są te żałosne zwłoki Osama bin Laden. Bo nie wierzę w to, że służby na które wali się miliardy dolarów, nie mogą poradzić sobie z poganiaczem wielbłądów.

Gość karamba alleluja
Niech się urzędnicy boją. Niech to ścierwo w magistratach, urzędach czy samorządach trzęsie portkami. Niech ścierwo poczuje to co my petenci czasami czujemy . Na pohybel urzędasom. Do Katynia z nimi

Gość nie żyd ale polak
Większość pracowników żądowych to żydzi zatrudniający się i popierający wzajemnie. Przyjdzie dzień że zamkniemy ich w tej przysłowiowej stodole.

Gość tvn ośmieszyło się tym program