Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość g0s1a82

Pomocy!!!

Polecane posty

Gość g0s1a82

Witam serdecznie:) Pisząc ten list spodziewam się,że może on wywołać pewne kontrowersje za co z góry przepraszam:) Już od dłuzszego czasu szukam osoby,które chciałyby spełnić moje marzenie. i oddać lub ewentualnie sprzedać na raty(za rozsądną cenę)szczeniaka rasy York. Cóż mogę napisać o sobie jestem osobą odpowiedzialną i mogę zapewnić,że jest to moja przemyślana decyzja a nie chwilowy kaprys.Wiem,że taki szczeniak to szereg obowiązków, które będę spełniać aby zapewnić mu jak najlepszy byt.Przeczytałam wiele artykułów i porad na temat tej rasy i mogę obiecać,że szczeniak trafiłby w naprawde dobre ręce. Może dla kogoś wyda się to śmieszne a wręcz żałosne,ale inni marzą o samochodzie,domku lub innych materialnych rzeczach a ja pragnę miec pieska:)Zdaję sobie z tego sprawę,że to są dosyć drogie pieski,ale wierzę że znajdzie się ktoś o dobrym sercu i pozwoli mi spełnic moje marzenie i nie będzie się kierować chęcią zysku (nie neguje tego). Jeżeli ktoś kocha tak samo jak ja tą rase to wie o czym mówię:) Nie chciałam nikogo obrazić tylko szczerze proszę o pomoc. Pozdrawiam serdecznie Małgorzata:)

Gość ***alicja z krainy czarów***
kochanie zajrzyj do schroniska ratując jednego psa nie ratujesz świata ale stajesz się jego nowym światem

Gość g0s1a82
Dziś błąkał się niedaleko mojego domu piesek.Wyszłam go nakarmić pomyślałam ze go przygarne.Zjadł to co mu dałam a pózniej mnie obszczekał i sobie poszedł:(

Gość gOs1a82
ale ja nie chce brudasa ze schroniska

Gość gOs1a82
chyba nie umiem karmic psów bo mu dałam kanapkę z łososiem. i był zły

Gość g0s1a82
Znów to samo podszywanie się,ale już do tego przywykłam...