Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesienna depresjaa

Idę dziś na rozmowę o pracę!!! Wreszcie...

Polecane posty

Gość jesienna depresjaa

Ludzie, ale mam stresa :( Od ponad roku bezskutecznie szukam pracy, a tu dziś trafiła się okazja... Oby mnie przyjęli... Trzymcie kciuki :)

Gość jesienna depresjaa
Dziewczyny poradzcie coś. To praca jako barmanka, w najlepszym pubie w naszym mieście (organizują tam imprezy okolicznościowe, zabawy andrzejkowe, sylwestrowe, dyskoteki, koncerty, karaoke). Jak się ubrać na rozmowę?

Gość Lady S.
Też miałam stresa przed rozmową i niepotrzebnie bo było jak by to określić...normalnie. To tez zalezy od rodzaju roboty. Ja szlam na produkcje wiec czego moga od ciebie chciec jak tam kazdego przyjmuja jesli jest zdrowy. Byl to wielki niewypal i nadal szukam roboty.. tobie zycze powodzenia :)

Gość Lady S.
Do baru na luzie. Ładnie ale nie jakieś tam garsonki. biała bluzka spodnie może czarne. Luz ale elegancki :]

Gość Niestety nie mam pojęcia
jeęli to miejsce eleganckie, to polecam coś klasycznego. W ogóle wydaje mi się, ze na rozmowę wypada ubierać coś a la kostium, garniturek. Chyba, że to coś typowo klimatycznego.... Ja pracuję czwarty rok w tym samym miejscu, ale to zupełnie inna praca. Na rozmowę poszłam - spódnica, bluzka, żakiet, buty na klocku. Standart

Gość jesienna depresjaa
Myślałam, żeby ubrać się na luzie. Są tam dwie sale. Jedna z maszynami do gier, barem, bilardem. A w drugiej organizowane są te wszystkie imprezy. Więc chyba nie wyjdę na głupka jak ubiorę jeansy, do tego jakąś fajną bluzke... żeby nie wyjść na sztywniaka. Bawi się tam głównie młodzież. Chcę zrobić dobre, pierwsze wrażenie :)