c.halinna 0 Napisano Październik 20, 2009 cześć dziewczyny zastanawiam się nad kupnem takich butów http://www.centersport.pl/produkt-adidas-adidas_adi_hoop_low_w,1946.html ale nie wiem czy nie sa za bardzo kiczowate?? i do czego mnoglabym je nosic oprócz dzinsów? i ciemnej kurteczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ziom.belka Napisano Październik 20, 2009 moim zdaniem są całkiem okej, oczywiście pod warunkiem, że na głowie nie masz jeszcze siwych włosów, a w dowodzie osobistym mniej niż 18 wiosen ;) ja to jednak ciut za stara na takie butki jestem, ale z tego co mi wiadomo centersport jako sklep daje radę, zwłaszcza pod kątem wyprzedaży.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wi_ Napisano Październik 20, 2009 a ja mam więcej niż 18 lat i poginam w takich i co mi zrobisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
c.halinna 0 Napisano Październik 21, 2009 tylko bez bijatyk dziewczyny. Każdy ma swój gust i uwazam że nie powinin nikt sie z nikogo zbijać. Mi sie te buty podobają i widzę że nie jestem sama. przemyslałam sprawę w nocy i doszlam do wniosku ze sobie je zakupie i nie wazne czy sa modne czy nie. to moj gust i ja bede miala je na nogach a nie oceniajacy mnie ludzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
erynia 0 Napisano Październik 22, 2009 Niestety link, który podałaś nie chciał się załadować :/ Ale uważam, że obuwie sportowe jest ok - bardzo wygodne. Sama czasem kupuję w tanisport.pl - szczególnie gdy mają wielkie przeceny. Można wtedy kupić bardzo solidne i ładne butki w bardzo przystępnej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach