Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Merki

Starania październik 2009

Polecane posty

Zakładam ten temat żeby zebrać się tu razem tym kto tak jak ja czeka na dwie // . Za 2 tygodnie dowiem się czy udało nam się czy jeszcze musimy się postarać.

Gość jagienka77
Ja chętnie się przyłącze choć moje starania będą już listopadowe.

Gość jagienka77
mam nadzieje że się uda i za was też trzymam kciuki.

Gość Dusiak
Ja również rozpoczęłam starania.Miałam monitoring w tym miesiącu.Teraz 22 dc.Razem będzie nam razniej.

Dziewczyny ja to zawsze tak przeżywam tą drogą faze cyklu. Dla mnie nic nie ma gorszego jak czekać .... Ale Dusiak ma racje - razem bedzie razniej. Ja jeszcze mam taka prace stresująca. Jak czekam jeszcze na wynik to normalnie nie moge pracować.

ja sie staram, raczej starałam, teraz czekam ,aby tylko sie miesiączka nie pojawiła ale to jeszcze dlugooooo bo ostatniego ma przyjść, oby sie jednak nie pokazala

Powinnam dostać @ 24.10 bo mam cykle 30 dniowe, nie chcą krócej ani dłużej, dziś robiłam test owulacyjny wyszedł negatywnie, bo kiedyś słyszałam , że wychodzą pozytywnie jak się jest w ciąży. Testu ciążowego nie robię wcześniej bo sie boje, gdyz mam małą nadzieje, a nie chce sobie psuć humoru na najblizsze dni. Trzymam kciuki za pozotałe dziewczyny. Buziaki

dzięki, my o 2 fajnie jak by sie udałao za pierwszym, o synka staraliśmy sie rok, a jeszce fajniej jak by to była dziewczynka, bo u nas w rodzinie sami chlopcy, ale to tylko malutkie marzenia oby zdrowe bylo:) i za wszystkie trzymam kciuki:)

Hej dziewczyny! I co tam u was? Może macie juz jakieś fajne wiadomości ;-)) Ja jeszcze pare dni musze poczekać i zrobię test. Mam nadzieje że pokaże mi dwie moje //

Cześć, u mnie jak dobrze pujdzie to 2.11.2009 bedzie potwierdzenie dzidzi. Nie wiem jak ale się udało za pierwszym razem. Buziaki :-)

Cześć, u mnie jak dobrze pujdzie to 2.11.2009 bedzie potwierdzenie dzidzi. Nie wiem jak ale się udało za pierwszym razem. Buziaki :-)

A mnie się udało dokładnie 1 października-jeden strzał po 12dniach 3 testy pozytywne-ciesze się tez bardzo. Powodzenia dziewczyny;)

Gość Dusiak
We wtorek zrobiłam test i dwie kreski są. Wczoraj zrobiłam badanie beta hcg. Mam dziś popołudniu dzwonić pytać o wynik.

Cieszę sie za was!!! Duzo wam i dzidzi zdrówka!!!! ;-))) Ja to jeszcze nie wiem co u nas. Zrobilam dziś test - jedna kreska ! Do spodziewanego sie okresu jeszcze 4 dni. Nie wiem czy sie nie udało?? Ale raczej nie. Nic nie odczuwam oprócz bólu brzucha . Będziemy dalej się starać

Gość Dusiak
Moja beta to 381.Po niedzieli powtórzę,żeby sprawdzić jaki przyrost.

U mnie 2 testy wyszły negatywne , ale ja mysle że za wcześnie robilam. Jutro jak nie bedzie @ to zrobie jeszcze raz.

Chcialam tylko jeszcze napisać że zaczynam pić ziółka. Nie chce mi sie jakos łykac tych pigułek które mój gin przypisał . Jeśli kogoś jeszcze to zainteresuje to zapraszam.