Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ze to moze głupie

kłucie w podbrzuszu podczas kichania lub kaszlu...

Polecane posty

prosze podpowiedzcie mi czy o takim fakcie jakim jest kłucie w podbrzuszu po kichnięciu lub kaszlu, powinnam powiedzieć lekarzowi?? było ono dosć mocne i trwało ok 5 min jestem w 12 tyg, to moja pierwsza ciąza, dzisiaj idę na wizytę i nie chciałabym się zbłaźnić ani niczego zbagatelizować...

Gość fgdhfgdhgfhgfbdhc
Po prostu masz wrażliwą macicę bo się rozciąga, też tak miałam. Jak kichałam to aż musiałam kucnąć. Na początku ciąży miałam zap oskrzeli i kaszlenie było koszmarem, wszystko bolało. I pamiętaj że lekarzowi lepiej zadać z pozoru głupie pytanie niż nie spytać i potem myśleć o tym :) A Twoje pytanie wcale nie jest głupie. Pozdrawiam.

dziękuje baaaardzo:D 🌼

Ja tez mialam zapalenie oskrzeli i mimo, ze jestem w 5 miesiacu tez czulam lekki bol podczas kaszlu - ale w pachwinie. Gdy tylko sie troche zmecze lub duzo chodze, zawsze pojawia mi sie to pobolewanie w pachwinie - wczoraj rozmawialam z lekarzem i powiedzial, ze to zupelnie normalne i mam sie nie martwic. Tez uwazam, ze lepiej zadac lekarzowi jedno pytanie wiecej niz mniej. pozdrawiam