Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brizzella

Wejście na Targi Ślubne w Kielcach za FREE tez idziecie?

Polecane posty

Gość Brizzella

Wybieracie się w ogóle? Ja obowiązkowo... zawsze można podpatrzec jakieś nowości i a nóż uda się coś u siebie wykorzystać :D Mój D. twierdzi że przynajmniej można sie najeść :D W każdym bądx razie wybieram sie większa grupą bo też z rodziną i udało nam się znaleźć taki Myk jak nie płacić ponad 100zł (licząc bilety nas wszytkich czyli mamy, ojcowie, rodzeństwo, druhny.... ) za bilety tylko wejść za darmo. Można się zarejestrować i wysłać na maila informację ze swoim loginem i że chodzi o targi i wysyłają powiedomienie i przy wejściu na targi dostajesz na nazwisko czy na login nie pamiętam - bilet. Dla mnie to zawsze jakaś oszczędność a wiadomo że szukac jej trzeba wszędzie. A tu możecie sie zarejestrowac i na forum gdzieś poszukac informacji na ten temat, tam będzie tez mail podany. http://slubowisko.pl/users/register Mam nadzieję że i wy dzięki mojej informacji troszkę oszczędzicie :)

Gość Brizzella
nikt nie idzie :D?

Gość mrówkaGda
Targi to największe oszustwo. Co innego jest na targach a co innego w praktyce. Wiele osób już przejechało się na targach.

Gość Brizzella
Dlaczego tak myślisz? Przeciez zawsze można zaczerpnąć coś z takich targów, szczególnie jak jest opcja za darmo i nic nie tracisz.