Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz yebnę

kurfa, o co chodzi w tym polskim zdaniu?

Polecane posty

Gość zaraz yebnę

"dodaj tekst po prawej stronie numeru strony." mam dokument w wordzie, gdzie musiałam wrzuć stopkę z nagłówkiem, w nagłówku wpisać jakiś tekst, w stopce też i teraz o co kaman z powyższym zdaniem? jakiego numeru strony jak tam nic nie ma? :o plus: format nazywa się linia boczna. gdzie mam takową opcję z formatem z linią boczną znaleźć? :o mam jakiegoś chujowego worda, który był w zestawie z vistą kiedy kupiłam laptopa, pewnie jakaś średnia zjebana wersja, siedzę od godziny, majstruję i nic! word używany na lekcji to 2007, ja chyba jestem do tyłu i nic tutaj nie mam :o

Gość ahahhaha dobre
pociesze cie,ze ja tez mam z tym problem:)

Gość zaraz yebnę
no to witaj w klubie, ja zaraz skoczę chyba, bo już nie wiem czy włosy z głowy rwać czy może flaki :P

Gość zaraz yebnę
dobra, pierdolę to :o pytanie z innej beczki, czy jak pobiorę bezpłatną wersję worda 2007 ze strony microsoftu to przed instalacją będę musiała się pozbywać wersji, którą mam aktualnie na komputerze? chociaż na to mi odpowiedzcie :P

Gość zaraz yebnę
boże, tracę wszelką wiarę. i gadam do siebie, podobnie jak ta od bachledy-curuś 😭

Gość zaraz yebnę
no i chooy, wiedziałam, że nikt nic nie będzie wiedział :P idę z bogiem.

W każdym Wordzie jest coś takiego jak "pomoc", w prawym górnym rogu jest "Wpisz pytanie do Pomocy", wpisz tam to nieszczęsne "linia boczna" i reszta wg instrukcji. :classic_cool:

Gość zaraz yebnę
teraz to już za późno, nie wpadłam na taki banał nawet :classic_cool: instaluję sobie wersję próbną 2007, jak mi wpierdoli moje 2003 i zostanę bez worda po dwóch miesiącach to się wkurwię :o

Gość zaraz yebnę
wkurwiłam się, o ja pierdolę, czemu nikt mnie nie ostrzegł! 😡😭