Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do was drogie mamy

Pytanie o smoczki, butelkę, wózek, łaszki i inne drobiazgi.

Polecane posty

Gość Do was drogie mamy

Cześć dziewczyny, mam do was kilka pytanek odnośnie kilku produktów niemowlęcych. Czy któraś ma, lub miała może w przeszłości do czynienia z: 1) Lateksowymi smoczkami Chicco: http://www.neonati.net/images/00_069041_000_000.jpg 2) Smoczkami Fisher-Price: http://gomika.pl/zdjecia/smoczki%20do%206%20mca%20mieszne.jpg 3) Butelką Canpol Lovi (w wersji podstawowej i z łyżeczką): http://www.babynova.hu/kepek-termekek/1185.jpg 4) Wózkiem (tzw. trójkołowcem) Graco LeisureSport (chodzi konkretnie o stary model z 2006, czy 2004) z autofotelikiem tworzącym travel system: http://3.bp.blogspot.com/_nfuK5k7IeEg/SbsV8j9fD2I/AAAAAAAAC5U/IOpI9BMVHaM/s400/DSC05127.jpg Oraz: 5) Chusteczkami Pampers naturals, lub Pampers baby fresh -- które waszym zdaniem są lepsze? 6) Ubrankami Cool Club ze Smyka -- jak znoszą pranie (nie rozciągają się, nie blakną, nie rwą)? Jakie są te rzeczy i czy byłyście zadowolone, czy się sprawdziły. Jeśli nie, to piszcie jakie miałyście obiekcje, problemy, co się psuło, co nie działało. Będę wdzięczna za odpowiedzi!

Gość Do was drogie mamy
Nie wierzę, że nikt z was nie używał. Wypowie się któraś? Pleeease...

Więc tak.... butelek tych co wymieniasz nie używałam i tylko w dwóch punktach mogę się wypowiedzieć. Chusteczki Pampers używam i tych jednych i tych drugich-zależy na które jest promocja. Co do ubranek tych co wymieniłaś to nie mam najlepszego zdania...ponieważ nie mieszkam w Polsce i jak byłam w kraju to właśnie body firmy COOL kupiłam i jak dla mnie porażka-numeracja za duża,po praniu nie dość że się rozciągneły to jeszcze nadruk popękał.Nie wiem czy miałam pecha czy wszystkie te ubranka są takie bo wygląd mają super-są naprawdę śliczne tylko u mnie się nie sprawdziły. Pozdrawiam

Gość Do was drogie mamy
Dzięki serdeczne Kasia. :) Ktoś jeszcze się wypowie?

Gość Do was drogie mamy
uppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

Gość mama klaudii
no coz ja sie moge wypowiedziec 1,2 smoczkow tych nie uzywalismy bo mała wybrała sobie tommi tippie takie wieksze ale i tak potrzebuje go na chwilke przed zasnieciem tak smok lezy w łóżeczku 3 butle tez mamy tomme tippee ale rewelacji nie ma na poczatku piła bardzo chetnie innej nie chciała a teraz ja na nuk wzieło 4 wozek mamy trzykołowy ale jane i te trzykolka to rewelacja 5. pampers naturals zdecydowanie najlepsze chusteczki a probowalismy wiele 6. ubranka w smyku kupila mi kiedys tesciowa i b. ładne niestety po praniu sie porozciagały

Gość Do was drogie mamy
Dzięki Klaudia. :) A te ubranka to były akurat Cool Club? Bo w Smyku są ubranka wielu różnych firm, a ja byłabym zainteresowana właśnie tymi Cool Club.

Gość Do was drogie mamy
* przepraszam, nie Klaudia, a mamo Klaudi :)

Gość Do was drogie mamy
* Klaudii

Gość mama tez
z rzeczy ktore wymienilas mialam do czynienia tylko z chusteczkami pampers-obie wersje dobre i polecam. Z canpolu-uzywalismy szklanych butelek i smoczkow lateksowych do nich Poza tym niczego z pozostalych.

Gość Do was drogie mamy
A coś się działo z tą Lovi?

Gość mama klaudii
szczerze nie mam pojecia jaka to firma była ale naprawde do niczeo one po praniu... ajuz nie mam tych rzeczy aby sprawdzic

butelki z lovi uzywamy i jak dla nas super..z aventu i tp nie chcial pic w ogole... smoczkow nie uzywalam ubranka wole z hm...kupie w smyku ale po praniu lepiej zachowuja sie z hm

Gość Amichasia
Smoczki używam aventa - ale Mała nie przepada za smoczkami, butelki też mam z aventa. Wózek mam z X-landera, a chusteczki pampersa odradzam, wg mnie za mało nawilzone - polecam na początek Nivea a potem cleanic dzidziuś.

butelki- uzywam Avent i lovi smoczki- wg mnie najlepsze zNuka wózek- Xlander chusteczki- najlepsze pampers, jedna i druga wersja

Gość Do was drogie mamy
Dzięki serdeczne za kolejne wypowiedzi. Cieszy mnie, że topic się troszeczkę rozkręcił. :) Ktoś jeszcze coś dorzuci?

Ja polecam te smoczki z chicco, są super, bo jak dziecku wpadną pod plecki, to nawet nie poczuje, no i tarczka nie odbija się na buzi jak mocno ssie (a mój ssak tak ssał!) wiem, że teraz jest kłopot z ich kupieniem...mój maluch nadal ich używa, teraz w wersji 12+, tylko na noc, ale i tak niebawem odstawiamy..... chusteczki najlepsze i najtańsze z rossmana- babydream sensitive, polecam! butelkę szukaj najlepiej bez bisfenolu, wózek to sprawa indywidualna pozdrawiam

Gość Do was drogie mamy
Dzięki Kasia i Karolina. :) Może jeszcze ktoś by coś zasugerował?

Gość Fisher Price są zaskakująco
Z tej całej listy mam tylko te smoczki Fishera i naprawdę polecam. Mój syn chętnie je ciągnął od początku do teraz na zmianę z Nuby.