Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nitta k

mam brzydko w mieszkaniu i wstydze sie tego

Polecane posty

Gość nitta k

od lat sie wstydze swojego mieszkania, oczywiscie zawsze dbam o porzadek ale co z tego skoro mam obskurne sciany, podlogi, nie mam wymienionych okien, wszedzie odpada tynk:( kasy tez za wiele nie ma zeby to zrobic, ostatnio wyremontowalam jeden pokoik, tylko jeden, i musialam kupic nowa pralke bo stara sie popsula i juz zostalam bez grosza. chcialabym zapraszac znajomych do domku i chcialabym miec w nim ladnie i milo

Gość to se go napraw i zapraszaj

Gość nitta k
ciekawe za co?? i tak zawsze oszczedzam na to zeby po kolei zrobic cos w mieszkaniu najtanszym kosztem ale jeszcze duzo zostalo

Gość tyru
Najważniejsze,żeby było schludnie i przytulnie.

Gość no i czego oczekujesz
z ci sami zrob imy ten remont? po chuj ten topk?

Gość ojejejejej
achchch wytrysnalem na monitor nastepnym razem zrobmy to razem bedziesz masowac ustami mojego pena oooo takk o takkkk ojej tryskam po raz drugi achch, pragne twojej muszelki

Gość nitta k
nigdzie sie nie mozna wyzalic to myslalam ze chociaz na forum mozna...

Gość zolzaa
pomaluj sciany i miej porzadek na poczatek wystarczy

Gość bedeeeee
bede cie posuwal a ty bedziesz mi sie zalic w okrzykach rozkoszy ojej chyba znowu dojde, doprowadzasz mnie mala do szalu , zrrobmy to w twoim mieszkaniu prosze

Gość nie martw sie bo mozna
sobe wybajerowac za grosze( ja np zabajerowalam nawet obskurna piwnicę) bdb robia tkaniny - w lumpeksie kupisz, mozna rozpiac na scianie, zawiesic stól do ziemi, zarzucic na stary fotel,kanapę, upiąc tak,zeby okien nie bylo widac. Duza ciekawa reprodukcja lub dwie w antyramie, moze sciana na jakis kolor ( puszka farby nie majątek). I wazne - schowac paletajace sie rzeczy ( chocby wlasnie za jakas zaslonką).Nawet w stare kartony , ktore owijasz tkaniną, albo skrzynki - udaja wtedy siedziska, na to puduchy ( tez z lumpa). Na kanape tez poduchu - mozna tez uszyc z byle czego Zasada - dobieraj tkaniny jednolite, zestawiaj je dobrze kolorystycznie i nie zagracaj duperelami. Np nie 5 wazonikow tylko jakas 1 galąź w duzym pojemniku.

Gość no to teraz ja cos od siebie
wiesz co! a ja mam zajebiscie!! wszystko nowiutkie doslownie wszystko!!:D i wiesz co?? zamiast narzekac wez sie do roboty albo gdzies wyjedz i zarobisz i nie bedziesz lamentowac ze ci wstyd!! ja musialam chwile pracowac by to wszystko miec i nie narzekalam ze mi ciezko, ze mi zle,!! dwoch lewych rak chyba nie masz!!!

Gość nitta k
dzieki wielkie za rade:) ktos tu jest strasznie niewyżyty chyba:O :p duzy pokoj mam nawet ładny, ladne meble dostalam od siostry, fotele i kanapa stare, niemodnego wzoru ale sa, na scianach tapeta robiona 2 lata temu. pokoik i lazienka tez juz zrobione ale kuchnia, przedpokoj i 2 pokoje to masakra:O :(

Gość nitta k
no to teraz ja cos od siebie-----> ale ja studiuje za rente rodzicow takze nie moge isc narazie do pracy, studiuje dziennie. i za te pieniadze oplacam mieszkanie, wszystkie rachunki, studia, no i ten remont jako tako robie:(

Gość nie martw sie bo mozna
ja jeszcze mam taki patent, ze w poduchy wsadzam nadmiar ciuchow (szale, rekawczki zimowe, koce) bo wazne,zeby miec jak najwiecej przestrzeni, w szafach tez.

Gość prosze cieeee
zerznij mnie do konca, wyremontuje ci całe mieszkanie ale zerznij mnie , bede ci wkladał pena miedzy cycki a ty bedziesz go ssac

Gość ale zciemaaaa
nie klikajcie na to zobacz jaki ja mam burdel bo ktos sobie kliki nabija

Gość nitta k
jak by ktoś z was widział na śmietniku jakieś fajne meble to dajcie znać - mnie się przydadzą

Gość jstes nierobem
tez bylam na rencie rodzinnej i dorabialam, albo na czarno, alb legalnie (po prostu nie moesz przekroczyc okreslonej kwoty). Ale zeby sie tego dowiedziec, trzeba ruszyc dupe, a nie lamentowac na kafe :P

Nie liczy się to co posiada się w domu tylko to co posiada się w SERCU! KAżdy twój znajomy cię zna to wie jaka jesteś, więc czym się martwisz? żę masz biednie w domu ale za to studiujesz i masz wykształcenie! A przyjedzie i czas że se wszystko zrobisz po mału i bedzie nie bogato ale ładnie i przytulnie... ;)

Gość maramarmara
spróbuj po trochu coś pozmieniać, tak jak Ci pisze -nie martw sie bo mozna- mi się o wiele bardziej podoba jak ktoś w ten sposób stworzy miłe ciekawe mieszkanko, niż jak wszystko nowe itp.

Gość uwielbiammm
rznac sie z nierobami, ojej znowyu dochodze jak pomysle ze jestes nierobeemm aaahhhh ojjj juz jestem na szczycie i znowu na monitor och wykonczyłaś mnie malenka

Gość UPIORNY
Upiorne meble do pokoju, duża szafa oraz stół cztery krzesła... Pięć lat temu warte ok.5000pln. A teraz chcę 1500. Zdrowe nie zniszczone.. Upiorne to, ale jednak upiorne. myk,myk...

Gość nitta k
dziekuje miłym osobom za wsparcie.. a ci ktorzy sie ze mnie nabijaja moga nabijac sie dalej, coz... ja nie pisze ze mam az tak strasznie w domu:( jedyne co jest okropne to pierwsze plytki PCV, ktore sa polamane, drewniane okna ktore gnija, w przedpokoju poszla elektryka i trzeba kuc sciany.. no tak, moje kumpele wiedza, znaja mnie z dobrej strony, nigdy nic nie mowily na moje mieszkanie, ale kiedys jakos przypadkowo przyszla do mnie jedna dziewczyna ktora ledwo znalam z moja kolezanka, a potem ta dziolcha gadala ze ona nie mogla by tak mieszkac, wtedy jeszcze nie mialam wyremontowanego mieszkania, teraz chociaz mam zrobiona lazienke, pokoik i duzy pokoj

Gość ssss?????????.........
ja też mam brzydko w domu i nie mogę zapraszać innych nawet nie znam dobrej wymówki co mam powiedzieć koleżankom

Gość oczywiście miało być
"kup" - przepraszam za to niezamierzone słowo :-)