Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedlugo zostana same kosci

Strasznie chudne!!! Jakie badania zrobic??

Polecane posty

Gość Niedlugo zostana same kosci

Zawsze nalezalam do szczuplych ale teraz jest coraz gorzej! Jeszcze 2 lata temu wazylam 48 kg (przy wzroscie 1,60 m) a teraz 43! (a przed wakacjami jeszcze 45). Jem tak jak wczesniej, nie mam wiecej ruchu, nie wiem czemu mi tak leca kilogramy! Zaczynam sie niepokoic ze cos mi jest poza tym wystajace kosci nie sa ladne :(

Gość zrób badania tarczycy
może to nadczynnośc, oprócz tego nie zaszkodzi zrobić też glukozy na czczo

Gość MALGORA
KONIECZNIE,zrób badania na cukrzycę i na tarczycę

Gość Cynthia21
Też mam ten problem. Jak ostatnio się ważyłam było OK, przy wzroście 170 ważyłam 50 kg, ale teraz nie wiem dlaczego schudłam. Jem normalnie, jak zawsze, ale widzę po spodniach i pierścionkach że chudne.

moja koleżanka tak chudła,dopiero gdy zemdlała i wylondował w szpitalu okazało się że ma wysoki cukier,przy jednej cukrzycy się tyje przy drugiej chudnie,tak samo z tarczycą--koniecznie zrób badania bo takie gdybanie nic nie da,chyba że nie papusiasz.

Gość Cynthia21
Ja robiłam ze 2 miesiące temu badania. Wszystko mieściło się w normie (w dolnych granicach normy, ale w normie). Lekarz nie przypisał mi żadnych leków

to moze byc pierwsza oznaka choroby wrzodowej zoladka badz dwunastnicy. ja tak mialam i mam do tej pory. zrob sobie badanie na HELIKOBACTER PYROLI( chyba tak sie pisze) jsli masz dodatni wynik to migiem do gastrologa :) pozdrawiam