Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilia123

Pomocy moja córka..

Polecane posty

Gość Lilia123

Moja córka ma 18 lat a spotyka sie z 29 letnim facetem . Bardzo mnie to martwi chodz widzę że bardzo dobrze sie dogadują, nie wiem co mam robić zgodzić sie na to czy ingerować??

Corka jest juz pelnoletnia, to nie 5letnie dziecko ktore trzeba prowadzic za raczke. Znam wiele malzenstw bardzo udanych z jeszcze wieksza roznica wieku...

Gość dsfffds
Widocznie ten facet lubi dziewczynki

Gość vdsvds
On ja troche wykorzysta a ona z apare lat go rzuci

Gość możesz tylko z nimi pogadać
i być przy córce, jest pełnoletnia więc nic innego nie możesz zrobić. Takie czasy .

ignoruj wiele dziewczyn ma takie ciągoty do starszych, ja miałam 16 lat starszego a teraz mam 3 lata młodszego :) sama zrozumie że to stara konserwa albo on ja zostawi dla "poważniejszej"

Gość pocia
boze.. kolejna matka ktora mysli ze uda jej sie cos zdzialac ograniczeniami i karami! tylko pogorszysz sytuacje! jest pelnoletnia, daj jej spokoj, moze spotykac sie z kim chce.

Gość nie chcę
jej ograniczać tylko poprostu sie pytam .. mimo jej młodego wieku miala wiele nie udanych zwiazkow ktore strasznie przezyla a tamci chlopcy mieli po 23 lata ..

Gość do poci
dziwne ,że matka się martwi o córkę?????

Gość isra czerwona
wydaje mi się, że na początek to powinnas poznać tego mężczyznę. Zresztą Twoja córka ma już 18 lat..jak sama piszesz zatem nie powinnaś jej niczego zabraniać. a swoją drogą nie rozumiem takiego podejścia:"zabronić się jej spotykać" . Jeśli bedziesz uwazała, że ma złe zamiary wobec Twojej córki mozesz z nią porozmawiać i podzielić sie swoim zdaniem. Wszytsko zależy jak wychowałas swoją córke i jakie macie relacje ze sobą. Uwazam, że powinnaś ja już traktowac jak dorosłą osobę, która podejmuje sama decyzję dotyczące zycią ...swojego życia. Nie dasz rady uchronić ją przed wszytskimi niepowodzeniami w życiu...

Gość Lila123
nie chce jej niczego zabraniać poprostu chcialam wiedziec co inni myślą na ten temat:)

Gość ja na Twoim miejscu porozmawia
labym z córką to ze ma 18 lat wcale nie dowodzi o jej dojrzałosci moja córka zaczela sie spotykac z chlopcem 5 lat starszym i wypozyczylam sobie ich na romzowę zapytalam go czy zdaje sobie sprawe ze moja córka musi skonczyc szkole , zdac mature i dopiero wtedy gdy bedzie miala zawod jakis moze sie usamodzielnic narazie poki ja jej zapewniam byt i opierunek , dach nad głowa musi sie liczyc z tym, ze pewnych zachwan nie bede tolerowac u niej chłopak wykazał się w rozmowie, sprawil wrazenie zdrowo myślacego, inteligentnego i w efekcie spotykaja sie juz 2 rok jednak w dalszym ciągu trzymam ręke na pulsie i duzo z córka rozmawiam o tematach dotyczacych antykoncepcji , relacji w zwiazku itp

Gość isra czerwona
Rozumiem cie ze cięzko ci patrzec na cierpienie Twojej córki, ale takie zycie nastolatki...Miłostki, miłości i pomiedzy morze wylanych łez z powodu zwodów miłosnych. Dlaczego odrazu uwazasz ze bedzie przez tego człowieka cierpiała??

Gość Lilia123
moja córka to wariatka ciągle Ci chłopcy zakochuje sie bardzo szybko angażuje bardzo a zazwyczaj była raniona, jest śliczną blondyneczką szaloną która nie jest cichutką szarą myszką tylko gwiazdą wszyscy ją znają wszyscy o niej gadają mieszkamy w małej mieścinie i boję sie że niektórym chodzi tylko o jedno, rozmawiam z nia często już od dawna rozmawiamy o antykoncepcji przy poprzednich chłopakach zażywała już tabletki , wiecie same jakie są mężczyźni to wzrokowcy na początku chodzi im tylko o jedno..

jak coreczka sparzy sie na takim zwiazku to nastepnym razem pomysli o roznicy wieku;p a jezeli jest jej dobrze to po ingerowac , jest juz dorosla, najlepiej tylko radzic ale nie naprowadzac i nie truc za przeproszeniem dupy ...

Gość Lila123
ona to sie ciągle parzy jak nie na mlodszych a straszych jest strasznie zaborcza zobaczymy co bedzie tym razem nigdy sie tak o nia nie martwilam ale mi serce za kazdym razem pękało jak widzialam ze znow sie na kims zawiodła