Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dr Libido

Dlaczego bogaty facet nie ma pewności,że jest kochany?

Polecane posty

Gość Dr Libido

Bez dwulicowej skromności,jestem zamożnym facetem.Podoba mi się kobieta.Jest piękna,naturalna.Nie przedawkowała solarium,nie nosi tipsów i nie używa innego dopingu.Na domiar dobrego - ma skromne usposobienie.Czy to jest gra?Problem stanowi to,że nigdy nie byłem pewny w związkach z kobietami - kocha mnie czy moje siedem zer?Po poradę,udałem się do mojego przyjaciela,ukraińskiego Żyda z Nowego Jorku.I wiecie co mi odpowiedział ? Poszukaj sobie pięknej i bogatej.Pozbędziesz się problemu natury moralnej - Co ona kocha.Bogatej kobiecie z reguły - nie zależy na pieniądzach bogatego mężczyzny.Bogata kobieta...Nie pcha się w wir romansów z facetami golasami.A zatem?Podziały nadal w modzie.Ale czy nadal to jedyne wyjście?

Gość luzak gepard chester
Mój jest bogaty. Ale ma pewnośc że jest przeze mnie bezinteresownie kochany za sam fakt swojego istnienia :)

Gość nic w tym odkrywczego
wiadomo,ze ludzie dobieraja sie wg statusu spolecznego, co za tym idzie na ogół i materialnego- albo maja podobna kase, albo wyksztalcenie, ktore umozliwi jej zdobycie. Nie jest to wyrachowanie, tylko fakt,ze w srodowisku w ktorym sie obracamy, mamy wiecej znajomych. WIęc nie ma co kombinowac, choc zdarzaja sie wyjatki.

Gość Dr Libido
Sama intuicja nie wystarczy.W sferze uczuć to marne wyjście.