Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Depresjonista

Czekam na lepsze życie

Polecane posty

Gość Depresjonista

Pffff od czego by tu zacząć. Miałem tyle do napisania, a teraz mam pustke. Zaczne od tego że nie mam ochoty na nic, codziennie jest mi źle nie mam ochoty tak żyć może mam depresje, chociaz dokladnie nie wiem czym sie ona przejawia i czy mozna ja miec juz w wieku 20 lat. O samobójstwie myśałem, ale nie jestem idiotą by sie wieszac. Poprostu nie mam ochoty tak żyć, wciąż czekam może coś sie zmieni nadal mam nadzieje. Nadzieje że znajde dobra prace i wyprowadze sie z domu i od wszystkich. Kurde pisząc to wogule nie jest mi lepiej. Czemu mam doła a no chyba z braku kasy, nie mam dziewczyny bo wstydze sie przyprowadzic ją do domu , dziele pokój z bratem którego nie cierpie i co ciekawe kiedyś byłem radosny, ale z wiekem jest coraz gorzej. Chce jak najszybciej skonczyc szkołe by sie stąd wynieść, nie potrzebuje przyjacioł od dłuzszego czasu wole byc sam, nie wychodzic z domu by wszyscy omnie zapomnieli. Przestałem marzyć bo ile w końcu można i do tego zawsze jest nie tak jak powinno być. Będe żył dalej czekając na lepsze chwile;) Mam nadzieje że takie będe miał i skończe z dotychczasowym monotonnym życiem i zamiast tego bedę poprostu szczęśliwy. Nie poddam sie;)

Gość ewqewqe
Dobra rada idz do psychologa

Gość Depresjonista
Poczekam az samo minie, wciąż czuje sie tak..... przygnębiony.