Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bardzom ciekaw

Do facetów jak i gdzie poznajecie co i raz nowe partnerki do randkowania?

Polecane posty

Są ludzie, którzy (co dla mnie osobiście jest niepojęte i właśnie dlatego pytam:) ) nie mają żadnego ale to żadnego problemu, żeby co chwila „wytrzasnąć” skądś coraz to nową partnerkę do randkowania. Czasem wręcz problemem jest dla nich samo to, że za dużo randkują:) Jeśli ktoś z was jest na tym forum to proszę niech powie, jak to robi??? Np., czy znajdujecie aż tyle wolnych kobiet, czy też to, czy kolejna partnerka jest ostatnią rzeczą, która was interesuje?:)

Gość fgfdgdfgfd
Zdradzaja sowje dziewczyny,zony przez gg !!!Udaja ze sa singlami!!

Gość fgdhgfddg
a zapomnialam dodac bo tak jest najszybciej i najlatwiej facei ida na latwizne po co sie beda wysilac mojemu nawet nie chcialo siejechac do jakiejs laski to chcial ja zaprosic do naszego domu nawet ja namawial zeby przyjechala ze kanarow teraz nie ma i moze przyjechac bez biletu mysli ze znajdzie tak glupia druga jak ja! i odrazu mu wskoczy do lozka i bedzie u niego mieszkala i gotowala ,sprzatala

Gość To nie jest tak jak myslisz
Ludzi mozna poznawac wszedzie. W pracy, w klubie, w bibliotece, na imprezach , nawet na parkingu czy w sklepie. Jak znasz ludzi , to oni najczesciej znaja innych ludzi i wtedy tez mozesz ich poznac. Musisz po prostu byc otwarty na zawieranie znajomosci. Okazja sama sie znajdzie..Nawet w kosciele mozna z kims zawrzec znajomosc. Oczywiscie nie wszystkie panny nadaja sie do randkowania, wiec jak z ktoras pogadasz to nie znaczy, ze musi z tego byc cos wiecej.