Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukająca ............

CZY KTOŚ Z WAS DOSTAŁ PRACĘ W TAKI SPOSÓB ŻE WYSŁAŁ CV

Polecane posty

do firmy która nie ogłaszała nigdzie ofert pracy, tylko poprostu zajmowała się tym co was interesuje???? Warto w ogóle wysyłać do firmy takiej?

lepiej zadzwonić lub iść i zapytać czy szukają pracownika ale najpierw upewnij się czy nie ma gdzieś ogłoszenia tej firmy

Gość tak mysle
powodzenia....wysylac mozesz a i tak polowa to miny....oszustow jest nie malo...

Gość ja dostalam tak prace.
przegladajac neta szukalam firm w moim miescie w mojej branzy i znalazlam jedna, ktora miescila sie jakies 15 min pieszo ode mnie. Wyslalam meila na adres ogolny, za 15 min zadzwonil wlasciciel, nastepnego dnia mialam rozmowe i nastepnego dnia poszlam do pracy :) nie dawali ogloszenia, wyslalam meila tak po prostu i dostalam prace.

no nie ogłaszają niestety :( a obserwuję już firmę od dawna. Teraz niedawno się obroniłam, i jest tam po prostu moje wymarzone laboratorium pomiarowe. Pisałam pracę mgr z tej dziedziny teraz robię z tego dr, i serio byłaby to wymarzona moja praca. No i zwlekam z wysłaniem tego cv żeby znów nie tracić punktów gdyby w przyszłość takiego pracownika szukali. Eh cieżka sprawa.

ja dostalam tak prace. -> o dzięki bardzo podbudowująca odpowiedz :D Aż miło przeczytać. To jeszcze dopracuję to cv i rzeczywiście wyślę.

Gość ja tak znalazłam ale teraz nie
wiadomo. Ja tak znalazłam 15 lat temu pracę. Inne czasy były. Wyślij co ci szkodzi.