Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czlowiek_sukcesu

wkurzaja mnie nieudacznicy

Polecane posty

Gość czlowiek_sukcesu

hej. czy was tez wkurzaja nieudacznicy zyciowi? tacy co to pokonczyli studia i siedza w tesco na kasie albo wypieprzaja do UK? wkurza mnie ten motloch co mysli, ze wszystko sie nalezy, nawet jak sie niczego soba nie prezentuje! prawda jest taka, ze wystarczy byc inteligentnym i nie byc leniem i mozna bez problemu kupic mieszkanko bez kredytu w jakims zapyzialym banku, mozna rozkrecic swoj interes i zyc pieknie, a co najwazniejsze przydatnie dla rozwoju cywilizacji! nie narzekajcie tylko bierzcie sie do roboty, bo wam niczego za darmo nie dam darmozjady. wyczyscisz szyby w moim mercu - dostaniesz 5 PLN i juz jestes na plusie. do roboty frajerzy!

Gość tak mysle
no tak ty jestes "udacznikiem":D:D:D:D:D ...chyba za pieniadze i prestiz tatusia:D:D:D:D:D

Gość sssssssssssss
A mi się wydaje, że Polsce jest za dużo ludzi po studiach więc dobra praca jest tylko dla tych najlepszych. Przecież ktoś też musi pracować na kasie w Tesco, w fabrykach, itp. Gdyby wszyscy pracowali na wysokich stanowiskach to nie miałbyś co jeść, bo nie miał by ci kto tego wyprodukować, sprzedać, nie miałbyś samochodu... I można tak wymieniać w nieskończoność... Więc miej trochę szacunku dla tych "nieudaczników".

Gość cóż internetowy marzycielu
nie potrafisz zajmująco pisać, ale może do czegoś się nadajesz...