Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaniedofacetow

pytanie do facetow

Polecane posty

Gość pytaniedofacetow

czy zdarzylo wam sie byc z dziewczyna ktora nie podobala wam sie z wygladu ale uwielbialiscie to jaka jest - tzn jej osobowosc, charajter, poczucie humoru. i gdy zwiazaliscie sie z taka kobieta to z czasem ona spodobala wam sie fizycznie czy po pewnym czasie tez zwiazek i tak przemijal bo jednak wyglad tez jest wazny. jak to jest? jestem z kims od kilku tyogdni. ja brzydka on przystojny. boje sie ze jest ze mna tylko dlatego ze super sie dogadujemy i uwielbia moja osobowsc czy poczucie humoru, ale marzy o ladniejszej :( ciagle mysle tylko tym :(

Gość pytaniedofacetow
no to dlaczego jest ze mna? :O

Gość wyglad jest ważny.
i rzeczywiście - nie oszukumy sie. moze nie jestem brzydka? a tylko sobie ryjesz?

Gość pytaniedofacetow
jestem duzo ponizej przecietnej. on dotad spotykal sie z kobietami z klasa. zadne tam blondynki z kg tapety. piekne dziewczyny eleganckie. a ja? ubieram sie na sportowo i daleko mi do kobiecosci. w dodatku mam lekka nadwage. nie wiem. mysle ze w takim razie to dluzej nie pociagnie. czuje ze nie podobam mu sie fizycznie. jednak fajne jest to ze wiem ze mnie uwielbia pod wzgledem charakteru, ale dobija mnie fakt ze moglam mu sie wcale nie podobac. chyba kazda kobieta pragnie byc podziwiana przez swojego faceta. no i w dodatku nie poznal mnie jeszcze ze swoim licznym gronem znajomych tak jakby sie wstydzil mnie :O

Gość Mertoro
Nie dla każdego faceta wygląd kobiety jest najistotniejszy. Sam mogę służyć za taki przykład, nie związałbym się z idiotką, nawet ładną; ale brzydka z fajnym charakterem i mądrą - jak najbardziej.

Gość pytaniedofacetow
no ale wolalabym zeby facet nie byl ze mna wylacznie dla mojego charakteru. chce mu sie podobac :(

Gość może on jest
z animalsów i chce mieć wieloryba w domu ? :P

Gość Mertoro
To powinnaś go zaczarować, a wtedy ujrzy w Tobie piękną kobietę.

Gość mark 35
Charakter ma największe znaczenie, a wygląd też jest ważny tylko że każdemu podoba się co innego. Dlaczego od razu zakładasz że mu sie nie podobasz??? Nie byłby z Tobą tylko dla Twojego charakteru, na pewno masz w swoim wyglądzie coś co go pociąga...oczy, usta, włosy itp. Skoro jest z Tobą to raczej nie marzy o innej, przecież jakby chciał być z inną to by go przy Tobie nie było! Pozatym może znudziły mu się kobiety w rodzaju jego byłych. I jeszcze jedno - nie możesz mieć takiego nastawienia i ciągłych przemyśleń że mu się nie podobasz - bo w końcu to zauważy i faktycznie Cię zostawi. Pozdr.

Gość łukiiii78
a ja byłem z kobietą która nie była piękna ani nawet ładna, ale było między nami to coś... uwielbiałem ją. Niestety wyjechała :(((

Gość pytaniedofacetow
no wlasnie jest ze mna bo tamtych kobiet juz ma dosc. ale wlasnie kogo ma dosc? pieknych kobiet bo boi sie ze w koncu kiedys go zostawia? a tak wzial sobie brzydule i bedzie mu wierna. niestety ciagle tak wlasnie mysle wiec odp mi prosze wprost panowie - jak was dziuewczyna nie pociaga to mimo to mozecie byc z nia?

Gość Mertoro
Twe myślenie jest idiotyczne (przepraszam za sformułowanie), ale wygląd człowieka nie jest jedyną wartością człowieka i nie rozumiem dlaczego się deprecjonujesz.

Gość romcio
Atrakcyjność człowieka nie jest związana tylko i wyłącznie z fizjologią. Osoba uważana z brzydką czy przeciętną może być atrakcyjna dla innych. To zależy od zachowania, cech, umiejętności bycia z innymi, poczucia własnej wartości, pewności siebie itp, itd.

Gość pytaniedofacetow
skoro mu sie podobam czemu nie przedstawia mnie swoim znajomym? czemu nie chodzimy do miejsc gdzie on bywa gdy nie jest ze mna? nie znam nikogo, ja go poznalam ze swoimi przyjaciolmi. to mnie doluje i nie dziwce sie ze mysle ze jest ze mna ale sie mnie wstydzi.

Gość black hair
romcio ma w 100% rację. Dla niektórych facet czy kobieta jest super sexy a dla innych jest mało pociągający. Wiele cech na to wpływa. A jak facet jest z Tobą to mu sie widocznie podobasz i tyle.