Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anteneczka

Jak można zmienić sswoje nudne życie....??

Polecane posty

Gość anteneczka

Macie jakies pomysły?? bo jak tak dalej pójdzie to padne....tylko praca i dom.....

Gość .onaaa
kupic sobie psa -juz jest zajecie ;)

Gość uda Ci się zobaczysz
zapisz sie na jakies zajęcia dodatkowe: np. jazda konna, albo wyjeżdzaj gdzies z dzieciakami, nawet w najblizsze miejsca. bilet pkp dla jednej osoby na caly weekend kosztuje 70zł. kupujesz i jeździsz, zwiedzasz, cos sie dzieje. fotografia ksiazki wypady do kina zmiana wizerunku aerobic

Zacząć wychodzić do ludzi... Zapisać się na jakiś sport, kółka zainteresowań... Rózne wolontariaty(nawet zagraniczne), wyjazdy... Przede wszystkim chęć zmienienia swojego nudengo życia:)

Gość biedroneczkaaaa
U mnie to samo. Zapisalam sie wiec na kurs tanca, zawsze to cos. Wazne to znalezc sobie jakies zainteresowanie albo cos co wartaloby rozwinac. Mysle tez o jezdzie konnej. Szczegolnie teraz na jesien to wazne, by nie dostac deprechy. Pozdrawiam autorke

Gość anteneczka
psiunia już sobie kupiłam :)) kochana jest:) ale niestety do zajęc nie mogę się zmusić....a z tego przymulenia i do ludzi wychodzic mi się nie chce.....ale jazda konna to super sprawa:) tylko chyba troszkę kosztowna , co???

Gość uda sie zobaczysz
30/40 zł za lekcję