Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pastka

doradzcie..były związek....

Polecane posty

Gość pastka

Chciałabym się Was doradzic a może same to przezywalyście i macie doświadczenie w takiej sprawie...byłam ze swoim pierwszym chłopakiem prawie5 lat.. zerwał z nim...nie jestesmy razem już okolo 2 lat..a ja wciąż o nim myśle...mam innego ale nie czuje do niego az tyle jak czułam do pierwszego....czy to normalne??? często mysle o powrocie do niego ale wyznaje zasade,że dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi....jak Wy byscie postąpiły???

"często mysle o powrocie do niego ale wyznaje zasade,że dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi...." - to zdanie jest sprzeczne :D Zastanow sie czego tak naprawde chcesz :D

Gość pastka
Własnie nie wiem czego chce....a powodów rozstania było sporo...zdanie nie jest sprzeczne - chodzilo mi o to ,że myśle czasem czy z tego powodu i \ż nie zapominam o nim to nie powinnam wrócić...czy nie zabijam na przymus w sobie uczucia.... aon jest wolny....nadal mamy ze soba dobry kontakt....on nikogo nie innego nie chce...kocha tylko mnie :(

Piszesz: "mam innego ale nie czuje do niego az tyle jak czułam do pierwszego....", czyli stosujesz technike "lepszy wrobel w garsci niz golab na dachu". Chodzi o to, ze nie wypuszczasz na razie tego obecnego bo przypomnialas sobie nagle o bylym i chcialabys sprobowac wrocic do bylego. Czekasz na opinie na ten temat ? Moja jest taka, ze skoro tak latwo poszlo Ci z nowym, to szkoda mi dla Ciebie tego bylego. I naprawde nie szargaj przypowiesci o rzece bo ona nic tu do tego nie ma 🖐️

Gość pastka
masz racje oreore.....dziękuję :( nie warta jestem tego co czeka wciąż na mnie...mimo to,że on mi krzywde tez wyrząadził.......

Sprobuj popatrzec na to inaczej. Czy czlowiek, ktory kocha potrafi wyrzadzac innemu kryzwde ? Ciesz sie z nowego zwiazku. W tamtym, jak widac oboje popelnialiscie bledy i nie ma za czym tesknic. Teraz spraw, zeby w tym zwiazku nie popelniac starych beldow albo po prostu zyj sama i wedz w zwiazek jak juz zrozumiesz i siebie i kogos. Nie masz prawa nikogo krzywdzic tylko z tego powodu, ze ktos kiedys Ciebie zle potraktowal. Dorosnij i pozwol sobie na prawidlowe wyciagniecie wnioskow z tamtej lekcji. Powodzenia bo ono jest nam wszystkim potrzebne 🖐️

Gość pastka
oreore...jestes super :) dziękuję Ci bardzo :) i bardzo żałuje,że nie mam takiej przyjaciółki jak Ty :) i uwierz mi ,ze jest mi bardzo cięźzżko z tym co przezywam...to co napisałam to wieeeeeeeeeeelki skrót......

Wierze, ze moze byc ciezko ale w zyciu tylko niektorym jest lekko ;) A powaznie, po to teraz jest ciezko, zeby kiedys bylo lzej. Troche zagmatwane moze ale prawdziwe. To teraz juz masz ja we mnie :) Pozdrawiam 🖐️

Gość Bez dodatku cukru
najpierw się dowiedz co tak naprawdę znaczy to przysłowie a poźniej go używaj jesli musisz

Gość 106410431053104510501059
NO CIEKAWE ...SAMA MAM PODOBNY PROBLEM....