Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mareczek88

Gdzie by tu isc aby kogoś ponzac??

Polecane posty

Gość mareczek88

Witam,nigdy niemailem nikogo,na imprezy niechodzę bo nieluzbie zbytnio ich,na studiach mam troche koleżanek ale niestety one mają już swoje drugie połówki a ja mogę byc dla nich conajwyzej kolegą i nic więcej :( Gdzie mo9gę sobie stworzyc jakieś okazje do poznania nowych osob??problem mam taki że jestem albo na uczelni albo w domu.Bycie samemu staje się dla mnie co raz bardziej smutne.. nawet niemialem możliwosci nigdy pocałowac dziewczyny,niemówiąc już o seksie... Proszę o jakieś rady. Pozdrawiam

Gość prawiczek84
ale jaka plaga?

Gość mareczek88
Do pewnego czasu nieprzeszkadzało mi że jestem sam bo było mi z tym dobrze nawet ale teraz zaczynam mi być żle samemu,chcialbym mieć kogoś z kim było by mi dobrze,i niechodzi mi tylko o seks.

Gość prawiczek rzeszów
Właśnie. O jaką plagę chodzi?

Gość mareczek88
Ehh no może nudziaż ale bez przesady... z wyglądu trż niejestem najgorszy,więc gdzie mam się ruszyc w celu poznania kogos??

mareczek88-> najlepiej poznać kogoś przez znajomych i znajomych znajomych.. nawet nie wiesz ile ludzi mogą oni przyprowadzić. Załatw sobie wejścia na jakieś imieniny, urodziny, domówki. Weź to na luz i nawet mów wyraźnie że będzie kawaler do wzięcia. Luz i brak stresu działa tu cuda!! powodzenia! i co najważniejsze - bądź sobą!!

Brzydki Niski beznadziejny -> ty naprawde masz jakis problem, obserwuje Twoje wpisy od dluzszego czasu, jestes strasznie zgorzknialy. masz wielka latwosc w ocenianiu innych, a jakos nie uwazam, zebys byl ekspertem w sprawach damsko-meskich, skoro sam sobie swojego zycia nie umiesz pod tym wzgledem poukladac :-o

Gość chętna878787879
mozesz poznać mnie...skąd jestes?

Gość agnieszka taka
W dodatku ta szmata Brzydki niski siedzi calą dobe na kafeterii. Nic nie robi leń oprucz siedzenia na forum. Niczym innyms ie w zyciu nie zajmuje nieudacznik.

Gość mareczek88
chętna878787879 Ja jestem z oklic Katowic

Gość samotna alla
No własnie z kąd jesteś?? ja cię gdzies zaprosze żebyś mógł mnie poznać !

" Ehh no może nudziaż ale bez przesady... z " o właśnei zapytaj kiedyś jakąś koleżnakę jakp poznała swojego faceta :classic_cool: jak byś miał jakieś ciekawsze życie i był kimściekawym to przecieżbyś poznawał nowych ludzi. prawda? w tym nowe dziewczyny? i jak byś spróbował wychodzić inicjatywą to w końcu któraś okazał by się zainteresowana i wolna "masz wielka latwosc w ocenianiu innych, a jakos nie uwazam, zebys byl ekspertem w sprawach damsko-meskich, skoro sam sobie swojego zycia nie umiesz pod tym wzgledem poukladac " on też nie więc mam nad niem przewagę doświadczenia jak nie należy tego robić bo nic nie daje :P więc autorytarnie z poxiomu eksperata mogę powiedzieć że prowadzenei nieciekawego życia w rodzaju szkoła - dom, praca - dom i omijanie imprez nic nie daje :P

Gość samotna alla
Ja też jestem z katowic ;}

Mnie zaczela samotnosc lamac dopiero teraz w wieku 24 lat, odkad zamieszkalem sam. Nigdy nikogo nie mialem i teraz tym bardziej nie mam na to żadnych szans. W nowym mieście znam tylko ludzi z pracy i nikogo wiecej. Wiem że już tak zawsze zostanie tylko jak z tym zyć.

Gość mareczek88
samotna alla a z jakiej dzielnic Kce jestes??powiedzcie co zmienic w swoim życiu??gdzie chodzic??

Gość samotna alla
Ej mareczek 88 a co studiujesz ?

Gość samotna alla
tak dokładnie to mysłowice

Gość samotna alla
Ja co wekend chodze z kumpelami po pubów i zawsze kogos fajnego poznaje.

Gość mareczek88
Ja na Polibudzie studiuje w kce a Ty samotna alla?

Gość samotna alla
no pewnie ze samotna inaczej bym na kafe nie siedziała ;]