Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mommy soon to be

Jak Was dziewczyny traktowali na porodówkach?

Polecane posty

Gość mommy soon to be

Niedługo rodzę i zastanawiam się na co powinnam się nastawić. Jak wspominacie swoje porody pod kątem traktowania i podejścia do Was w szpitalach, w których rodziłyście? Jak możecie to podajcie też o jakim szpitalu piszecie. Dzięki.

Gość
traktowali mnie po ludzku. co jakis czas przychodzily i pytaly jak sie czuje. byly bardzo delikatne. rodzilam w wołominie

Gość kinga1804
oj a mnie potraktowaly strasznie .lublin

Gość
czemu?jesli mozna spytac. dodam ze nawet grosza im nie dałam.to chyba polozne z powołania ;)

Gość *Warszawianka*
Rodzilam 2 razy, w stolecznych szpitalach: INFLANCKA i KAROWA. Personel cudowny!!!!!!!!! Traktowanie wspaniale!!!!! Polecam :-)

Gość jak królową
Najpierw nie chcieli mnie wpuścic, jak powiedziałam, ze do porodu, bo mi właśnie wody odeszły. Ale jak dodałam, ze jestem pacjentką ordynatora, piguły od razu zmiękły i kazały pokazac kartę ciąży i wtedy królestwo stało otworem. Doglądały mnie przez cały pobyt i latały koło mnie jak koło królowej.

Gość mnie REWELACYJNIE
rodziłam w klinice Femina w Lubinie

ja wspominam bardzo dobrze. mialam szczescie trafic na polozne anioly - pozdrawiam pania Joanne Zajac :). Rodzilam Mikołowie.

Gość mommy soon to be
czyli jak na razie prawie same pozytywne opinie

Ja swój poród wspominam bardzo dobrze.Miałam prywatną położną, rodziłam z męzem.Miałam tez ZZO - polecam, pozwala chociaż na trochę zapomniec o bólu.Bo bolało strasznie - do momentu znieczulenia i po tym jak przestało działać.Ale jak połozyli mi małą na brzuchu to zapomniałam o wszystkim:) Rodzilam w Katowicach na Raciborskiej.

Gość ligu
sieradz jest okropny,spartańskie warunki!

Gość mommy soon to be
refresh

Gość cbjasvusivb
opieka była super, cały personel troskliwy, opiekuńczy, ale na niemowlęcym opieka już zdecydowanie PRL-owska. Rodziłam w Madurowiczu w Łodzi

bardzo bardzo dobrze :) Poród wpsominam naprawde wspaniale :) rodziłam w nocy, jakaś lampeczka się swieciła w rogu sali, ciepła położna , kąpiel. Lublin