Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarkowaMama

pierwsze USG a ja nie przygotowana ale siara!!!!!

Polecane posty

Gość jarkowaMama

Mialam dzis USG 11 tydz ciąży i nie wiedzialam ze robi sie je dopochwowo!!!! dlatego sie nie przygotowałam,lekarz każe mi ściagac majtki a tu buszzzzzz i to jaki!ale siara! nie ogolilam sie na szczescie byłam czysta hehe

Gość ło masakra ojojojo
:o

Gość ojojoj ale trauma

Gość sfdfsdf
A w dupie to miej!

Gość jarkowaMama
tak w dupie to mam,ale fajnie mi sie glupio zrobilo,na szczescie lekarz chyba wyrozumialy ale to facet!!!! jakby kobieta mi robila usg pewnie inaczej by pomyslala,bo kobieta wie ze nie chce tak czesto golic i to niestety tez boli jak sie wloski przekluwają :)

Gość gryczka
Dziewczyny, czy Wy naprawdę myślicie, że 100% pacjentek jest wygolonych na zero, a jak przyjdziecie Wy jedne, niewygolone, to lekarz od razu musi sobie coś pomyśleć???:-o

a to dziwne...11tydz i dopochwowo???? ja od 7 tygodnia normalne USG mialam i juz bylo widac wszystko, zarodek i bijace serduszko

Gość a ja nigdy
nie golilam miejsc intymnych do zera tylko tak na jezyka . uwazam ze taki jezyk jest bardziej sexi niz jak jest wygolone .

Gość a ja tam sie nie gole tylko
przycinam wloski zeby wygladalo uporzadkowane. I to wlasnie gin mi zwrocil uwage ze golenie na zero tych miejsc nie jest dobra sprawa zwlaszcza z powodow podraznien przed ktorymi chronia wloski. Wiec przestancie sie tym przejmowac, ne wiem skad to sie wzielozeby kobieta musiala golic miejsca intymne!

Gość wreduszka..
ja przez ciałą ciąże się goliłam, zawsze sie golę i nie wyobrażam sobie mniec TAM :) buszu zawsze na zero no... ewentualnie malutki jeżyk ale tylko dwa trzy dni

Gość no patrz wreduszka
a twoja mam pewnie nie wyobrażała sobie golić się i nosiła busz, gdy była w ciąży z tobą i pewnie do teraz go nosi i żyje;)

Gość przeciez to nie jest ważne
!!!!!! ważne że byłaś czysta - bo to jest istonte!

Gość julka d
o ty tylko od wielkiego dzwonu golisz te krzoki??? chyba zawsze powinnaś to robić a nie raz na rok...

Gość raz na rok chyba sie nie idzie
do ginekologa tym bardziej w ciązy!!!!!! Autorko nie ma sie co przejmowac,a te starsze co chodza myslisz ze sie golą? ja tez ci radze tylko sie przycinac a dla swojego mężczyzny golic sie na zero bo im sie to podoba :)