Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojjee siee

Czy mogę być w ciąży? Proszę o opinie.

Polecane posty

Gość bojjee siee

cześć, opowiem Wam wszystko jak po kolei było... Otóż w połowie sierpnia przeżyłam swój pierwszy raz, wyglądał on dość niepoważnie bo odbyło się tylko kilka ruchów, potem po kilku dniach powtórzyłam i również tak wyglądał. Pod koniec sierpnia dostałam okresu, był on normalny, raczej w niczym nie różnił się od poprzednich, potem 20 września znów dostałam okresu, po okresie pieściłam się z moim chłopakiem i doprowadziłam go do wytrysku (na brzuch, dokładnie na bok), powtarzało się to kilka dni, w czasie gdy ja robiłam mu dobrze, on robił i mi wkładają palce do mojej @. Raz zdarzyło się tak, że doprowadziłam go do wytrysku, on poszedł się umyć, mył ręce (jak zapewnia) i powtórzyliśmy wcześniejszą sytuacje.. I teraz mam problem... Od ok . 7 października bolały mnie sutki.. około tygodnia temu przestały i zaczęły boleć mnie piersi - dziś już ustają, ale nadal nie mam okresu... a ostatnio miałam 20 września... martwie się.... dodam, że miałam ostatnio dużo powodów do stresu... Podpowiedzcie, czy moge być w ciąży? Bardzo się boję...

Gość szzaaaa
wszystko mozliwe a ile masz lat?

Gość raaaaaww
no to wczesnei zaczynacie a nie mozna sie zbezpieczyc??? Kup test

Gość bojjee siee
Podczas tych dwóch 'pierwszych' razów mieliśmy prezerwatywę. Tak jak pisałam było to dosłownie kilka ruchów partnera.

Gość bojjee siee
Proszę o więcej opinii co do mojego tematu... proszę.

Gość posłuchaaaj123
Naprawde wszystko jest mozliwe, jeżeli był wytrysk to jakimś cudem mogło sie ono dostać do Twojej pochwy. Jednak musisz pamiętać, że na zapłodnienie wpływa bardzo duzo czynników przedewszystkim musiały to byc Twoje dni płodne, po drugie plenmniki musiały by przetrwac na zewnątrz np. na palcach Twojego faceta- a to jest ciężkie raczej. Nie jestem w stanie odp Ci na Twoje pytanie dokładnie, bo pomimo, że opisałaś sytuacje nie wiem jak to wyglądało. Chłopak dotykał nasienia rękami? A Ty dotykałaś sie w miejscach intymnych po zrobieniu "tego ręką"? Zrób tes, ja też kiedys mialam taką sytuacje, nie kochałam sie z Nim, ale uprawialismy peeting, panikowałam, moj cykl trwał 42 dni- ze względu na zmiane klimatu i stersy :) Zrobiłam 2 testy- negatywne! Zrób test bedziesz spokojna! powodzenia

Gość bojjee siee
To zawsze wyglądało tak, że po wytrysku był on na mojej ręce, zawsze szłam od razu umyć ręce i brzuch por prysznic, chłopak zaś pod prysznicem mył członka i ręce, po wytrysku chłopak nie dotykał nasienia, to ja wycierałam je z mojego brzucha i wyrzucałam chusteczki...

Gość bojjee siee
Podnoszę mój wczorajszy topik.

Gość sdfghjkswdfghjm
nie jestes w ciazy to tylko twoja panika !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość antoine
wątpie, że jesteś w ciąży, ja mam gorszy problem , ale przecież w ciążę nie jest tak łatwo zajść! także spokojnie, zrób test i będziesz wiedzieć :)

Gość bojjee siee
Dziś nadal nie mam okresu... Kurcze, nie raz mówi się, że się go nienawidzi a w tej chwili... poprostu gdyby się pojawił byłby dla mnie najważniejszym wydarzeniem!

Gość antoine
im bardziej się boisz, tym później on może przyjść. spokojnie... nie jesteś w ciąży!

Gość bojjee siee
Dziękuję 🌼.