Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malowankaaaaa

Kurs grafiki komputerowej

Polecane posty

Gość malowankaaaaa

Zostalam skierowana przez urzad pracy. Jestem totalnym laikiem. Czy wiecie jak wygladaja takie kursy? Bję się że nie dam rady ;(

Gość nauczą cię painta

Gość ciesz się
sama chetnie wybrałabym się na taki kurs. ty masz za darmo, ja musiałabym zapłacić :(

Gość malowankaaaaa
Ucieszylam sie bardzo, ale po najwiekszej euforii nadszedl niepokoj... Nie znam corela ani nie potrafie tworzyc stron internetowych...

Gość malowankaaaaa
upupupup

Gość skąd mamy wiedzieć
jak nie napisałaś nawet kto prowadzi zajęcia :D jedni cię nauczą jak namalować kwadrat w paincie, inni wszystko od a do z

Gość BiTurboNitroDymoMan
Jaki Corel dziecko? Programowanie w OpenGL, Allegro... to jest grafika komputerowa, a nie jakiś Corel. Corel i Photoshop są dla dzieci co se same nie potrafią Photoshopa napisać. A w jakich językach umiesz programować? Znacz C albo C++? Bo jak nie to się ucz bo to konieczne żeby programować grafikę komputerową!

Gość milaa951
ja też chciałam zająć się grafiką i zobaczyłam na jednym z forum opinię o szkole NOVA. Poszłam i nie żałuję. Bardzo fajnie i profesjonalnie przeprowadzony kurs. Polecam wszystkim, którzy chcą w krótkim czasie zdobyć dodatkowe kwalifikacje potwierdzone certyfikatem.