Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala_vivien

U nikogo nie mam szans...

Polecane posty

Gość mala_vivien

Tylko się ośmieszam... Kolejny raz spotkałam się z jakimś chłopakiem, a po spotkaniu zero odezwu. Czasami się na mnie patrzą rózni faceci, ale moze to dlatego, ze wyglądam tak okropnie? Juz nie wiem, w czym szukac winy. Jestem bardzo zadbana, jestem miła, staram się byc usmiechnięta, otwarta. Problem musi jednak lezec w wygladzie. To boli.

Gość Nieszczęśliwa77
A ile masz lat? nie przejmuj się facetami - oni już tak mają.

Gość mala_vivien
Niby duzo czasu jeszcze przede mną, mam 22 lata, ale to i tak jest nieprzyjemne. Czuję się gorsza.

Gość mala_vivien
Nie mam nawet zadnych wyraznych defektow wygladu, nos, usta, oczy, wszystko na swoim miejscu. Moze to jakies rysy sa skopane, calokształt, sama nie wiem. Sama nie oceniam ludzi po wygladzie, ci faceci, z ktorymi sie poumawiałam tez do super przystojniakow nie nalezeli, no ale jednak barierka stoi dla mnie za wysoko.

Gość a charakter
mieliscie wspolne tematy?

Gość Mertoro
Pokaż zdjęcie - ocenimy.:)

Gość gtrr6t5ytr55
a moglabys pokazac swoje zdjeciE? skoro jestes zadbana,napewno nie jest zle ! trzymaj sie cieplo kochana 🌼

Gość mala_vivien
Wspolne tematy mozna znalezc z kazdym. Zawsze staralam sie mowic o roznych rzeczach, zresztą - pierwszej randce sila rzeczy towarzyszy jednak skrepowanie. Szkoda, ze nigdy nie doswiadczylam chocby drugiej. :P

Gość mala_vivien
Zdjęcie mogę wyslac na e-mail do oceny. Chyba jestem zdesperowana.

Gość babka nie-piaskowa
tez mam 22 lata i tez tak mysle, niewiem w czym tkwi problem? wydaje mi sie ze jestem fajna i w ogole, a tu zonk;/

Gość dawaj to łocenim
otep@op.pl

Gość mala_vivien
Bronka, czemu się nie umawiasz?

Gość Mertoro
Czekam na zdjęcia. sekret_drania@interia.pl

Gość mala_vivien
wyslane...

Gość mala_vivien
Gowno prawda.

Gość mala_vivien
Prawiczek, dzieki, ale to tylko zdjecie! Na zywo mogę byc oblesna w czyms, czego nie jestem swiadoma.

Mala Vivien, to chyba temat na osoby topic.. :P Ale tak w skrocie : chyba z niesmialosci i wielkiego strachu przed osmieszeniem sie :-o Odczuwam paniczny strach przed okazaniem, ze mi na kims zalezy i to nawet nie chodzi o sam fakt tylko o sposob :( nie wiem jak cos takiego okazac :( Czesto jak ktos mi sie pdobal, zdobywalam ie na odwage i robilam krok - z mojej perspektywy wielki, ale np. kolezanka ktora widziala to z boku pukala sie zawsze w czolo i mowila " tak sie zachowuje zwykla kolezanka a nie dziewczyna, ktorej zalezy na facecie", a mi sie wydawalo,ze Bog wie jak bardzo sie odslonilam ;) Po drugie paralizuje mnie to tak bardzo, ze chyba robie wrazenie osoby zimnej, a wcale taka nie jestem. jestem bardzo, bardzo wrazliwa. Tylko po prostu nie potrafie z tej swojej skorupki wyjsc :(

Gość dawaj to łocenim
a ja czemu nie dostałam

Gość Mertoro
Wygląd nie jest Twym problemem - jesteś ładna. Może w Twoim zachowaniu jest coś, co odpycha. Trudno odpowiedzieć nie znając cię w realu.

"Prawiczek, dzieki, ale to tylko zdjecie! Na zywo mogę byc oblesna w czyms, czego nie jestem swiadoma. " No byc może ale tego to raczej na forum nie dojdziemy. 🖐️ Pozostaje Ci jedynie próbować dalej, moze zmniejsz wymagania. :)🖐️

Gość mala_vivien
Ale skoro jest miła, zyczliwie nastawiona? Czemu nie mogą zaproponowac chociazby drugiego spotkania? Przeciez nie oczekuję niewiadomo jakich deklaracji. A faceci ode mnie uciekają, byle dalej!

Gość mam 32 lata
Masz dopiero 22 lata i to, że jeszcze nie spotkałaś kogoś na stałe uważasz za problem ? Co byś powiedziała, gdybyś miała 32 lata i taką sytuację?

Gość mala_vivien
Ale między byciem miłym, a nachalnością jest przepasc. Moze powinnam zachowywac się jak wyniosla ksiezniczka, wtedy by na mnie spojrzeli inaczej? Wszystko marionetki.