Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antoine

Kobietki, mam do Was pytanie!!

Polecane posty

Gość antoine

Domyślam się, że się powtarza się ono ze sto razy, ale chciałabym, abyście mi odpisały, ponieważ mam wątpliwości. Brałam tabletki yasminelle , zmieniłam je na inne, miałam normalnie 7dniową przerwę i zaczęłam brać te nowe pigułki, pytanie - czy jestem zabezpieczona od razu?? w ulotce nie jest nic napisane, że muszę stosować dodatkowe zabezpieczenie, ale chciałabym się upewnić. tyle, że uprawiałam seks przerywany - wiem, to żadna metoda, ale zawsze coś ;) z góry dziękuję Wam!

Gość inna00
mysle,ze tak lekarz nic ci nie mówił??

Gość antoine
powiedział mi, że może skuteczność może być zaburzona, ale nie musi, niestety o tym zapomniałam i teraz mam trochę schize... dlatego się pytam o Wasze doświadczenia.

Gość antoine
może ktoś jeszcze?

W ulotce każdych tabsów jest taki rozdział co zrobić w wypadku zmiany jednego środka anty na inny.Zobacz!Wszystko zależy od tego, czy tabsy, które teraz bierzesz są silniejsze od yasminelle czy nie.

Gość antoine
mają tak jak yasminelle również niską dawkę hormonów. ulotka mnie uspokoiła, bo w niej jest napisane, że po normalnie 7dniowej przerwie zaczynam nowe opakowanie nowych tabsów i nie jest zaznaczone ze musze dodatkowo sie zabezpieczac czyli pewnie jest ok! :)