Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała_123

JAK NAJSZYBCIEJ SIE ODKOCHAC???

Polecane posty

Gość Mała_123

bylam z moim chłopakiem przez 2.5 roku. Nadla go kocham ale wiem, że musze przestac bo to nie ma sensu...a to tak boli. Doradzcie jakiś sposób na złamane serce.

Gość nie ma sposobu
i nie szukaj innego...poprostu sie wyrycz...rycz..rycz....az przejdzie...no niestety ale tak to zazwyczaj wyglada

Gość Mała_123
nie mam siły już ryczeć. Z reszta już nie chcę. A co do nowego faceta to masz rację. Może kiedyś przyjdzie na to czas a na razie nie chcę nowego związku bo minęło raptem 4 tygodnie i nie jestem jeszcze na to gotowa. To był moja pierwsza miłość. Straciłam z nim dziewictwo i bardzo się kochalismy. NIestety nasze drogi się rozeszły.

Gość ..a ile masz lat...
..bo lekarstwo trzeba stosownie do wieku..dopasowac.... Ku pocieszeniu..uleczalna choroba..

Gość klaudia....
..bo lekarstwo trzeba stosownie do wieku..dopasowac.... Ku pocieszeniu..uleczalna choroba..

Gość Mała_123
18...wiem że to mało. Ale to w cale nie było dziecinne zauroczenie.

Gość ..a ile masz lat...
..uwaga podszywy sie zaczynaja..ktos mnie kopiuje

Gość klaudia....
sorrki..mi sie pomylilo..:D:D:Dcissssss

Gość Mala wiesz co...
..winni sie tlumaczą..nie bylo dziecinne? ..hmmmm..to jakie dziecinko? ja mam corke ma 18 lat...wiem ze to piekne i szczere uczucie..dopoki chcesz je pielegnowac i uwazasz ze jest przyjemne, nie walcz z nim...ale jesli boli..coz...czasem boli...ale bol mija,,glowa do gory...bedzie lepiej:)

Gość klaudia....
..skoro juz przez przypadek tu weszlam: tyle dodam`: skoro BYLO..to chyba oznacza ze juz nie ma ..tak?

Gość Mała_123
No nie ma. On był starszy ode mnie o 2 lata. Był to związek na odległość. Widzieliśmy się na weekendy i to nie na wszystkie. On poszedł na studia zaoczne, do pracy ja do szkoły i niestety brakło czasu...heh a pozatym w ostatnim czasie wiele sie kłóciliśmy. Myślałam że to wszystko we mnie zgasło ale od kiedy go straciłam zrozumiałam że nadal go bardzo kocham. Przeżyłam z nim wiele pięknych chwil ale wiem że miłość można okazywać na wiele sposobów. Czasem kochać to pozwolić tej drugiej osobie odejść...

Gość Mala wiesz co...
...to bardzo ladnie podchodzisz do spraw uczuc....czasem milosc bywa wymagająca...wygląda na to ze doskonale o tym wiesz..i swietnie poradzisz sobie z kazdym kolejnym podobnym temu uczuciem:) Pozdrawiam....a tu posluchaj sobie ile prawdy moze byc w piosence. 🌼 http://www.youtube.com/watch?v=OGQgu_wSNS0

Gość Mała_123
Dziękuje ze pocieszenie ;*