kasiulkaaa87 0 Napisano Październik 20, 2009 jak w temacie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak chyba bedzie lepiej 0 Napisano Październik 21, 2009 odrazu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiaulkaaa87 Napisano Październik 21, 2009 a ja k to bylo w waszym przypadku? bardzo bym chciała odrazu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m a d z 1 Napisano Październik 21, 2009 powinnas odczekac przynajmniej 3 normalne cykle zeby zaczac sie starac - tak przynajmniej radza gin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulkaaa87 0 Napisano Październik 21, 2009 taowyżej to ja napisalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spa_cja 0 Napisano Październik 21, 2009 U mnie było tak, że w miesiąc po odstawieniu zaszłam w ciazę pojedyncza bez zadnych komplikacji:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulkaaa87 0 Napisano Październik 21, 2009 no właśnie byłam u gina i powiedziła zeby narazie podejść na luzie do starań i nie używać zabezpieczenia i życzyl szybkiego przyjścia po karte ciąży ale właśnie dużo czytalam o tych 3, lub 6 miesiącach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m a d z 1 Napisano Październik 21, 2009 na poczatku, masz rozlegulowany cykl, lepiej poczekac az wszytko wroci do normy to nie jest ryzyko tylko ciazy mnogiej ale tez nieutrzymania ciazy lub uszkodzenia plodu - czasem sie to zdarza i czesto jest mowa, ze wlasnie to po tabletkach - przynajmniej tak niektorzy lekarze twierdza, ale firmy farmaceutyczne juz nie z wiadomych przyczyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach