Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinka121212

ODEZWAĆ SIĘ CZY CZEKAĆ?

Polecane posty

Gość karolinka121212

Sprawa wygląda następująco: lat mam 24, on 33, spotkalismy sie na imprezie u kolezanki, wymiana numerow, umowilismy sie w koncu na piwo, spotkanie - wydawalo mi sie - udane, bez ciszy, wesoło, troche gorąco, tak w sam raz, potem sie odezwał, tzn napisal, kilka dni pozniej ja zaczelam jakies smsy. stanelo na tym w czwartek, ze w niedziele bedziemy dopiero mieli czas sie zobaczyc (a od pierwszego i jedynego spotkania minely 2 tyg) i nie napisal, ani w niedziele ani wczoraj ani dzisiaj. ech. help

Gość ppp22
napisz do niego sms albo zadzwon

Gość karolinka121212
nie chciałabym wyjść w tym miejscu na 13latke (chociaz to i tak juz brzmi nienajlepiej) ale powaznie nie lepiej poczekac az on sie odezwie? przeciez jak sie nie odzywa to pewnie nie chce, na durnia wyjde

Gość napisałaś ..
(a od pierwszego i jedynego spotkania minely 2 tyg) Znam to. Jeżeli 2 tyg. przerwy i cisza to z pewnością oznacza że nie jest zakochany. Szkoda tylko że ja wtedy nie przyjmowałam tego faktu do wiadomości. Co się działo potem wolę nie opowiadać. Jeśli do tego ty masz duże oczekiwania wobec niego to już prosta droga do rozczarowania się tą znajomością. Radzę Ci odpuść sobie już teraz i rozglądaj się za kimś innym.

Gość ppp22
a moze on czeka kiedy Ty sie odezwiesz.

Gość karolinka121212
ppp - ale on jest facetem i to 9 lat starszym napisalas- spodziewam sie ze nie jest zakochany ale nie zakladalam wcale ze mialby byc po jednym spotkaniu :) nie mozna zakochac sie z czasem? :)

Gość lloollaa
Jesli Ci zalezy, to napisz smsa z pytaniem dlaczego sie nie odezwal. Jak nie odpisze, to wiecej nic nie pisz, jak bedzie Cie zbywal, to tez nie ma sensu... Moze rzeczywiscie myslal, ze to Ty napiszesz kiedy chcesz sie spotkac... Piszac jednego sms'a na pewno nie musisz sie martwic, ze bedziesz nachalna... ;)

Gość karolinka121212
little -> i tego mi było trzeba, dzieki a w ogóle to prostując - nie 2 tyg i cisza tylko pisalismy do siebie, tez z jego inicjatywy, ostatni raz w srode albo w czwartek (moze to nadal nędznie ale zawsze ;) )

Gość karolinka121212
llolla- tylko widzisz nie chodzi mi tylko o to zeby nie byc nachalna, nawet jak nie bede ugranie czegos wiecej wymaga chyba milczenia i tym sposobem sama siebie przekonałam ze poczekam, jak sie nie odezwie to i tak nic by z tego nie bylo (bo bylabym juz mloda siksa ktorej zalezalo) jak wyjdzie - to z wieksza korzyscia ;)

Gość Jesli ten facet
sie do ciebie nie odzywa to przykro mi ale albo nie chce cie zobaczyc albo- co jest bardziej prawdopodobne- ma kogos i poprostu nie wie jak z tego wybrnac. Mozesz napisac do niego ale to i tak bedzie zaczepka z twojej strony...On jak zechce to cie i tak znajdzie

Gość karolinka121212
dzięki wszystkim, ide spać, tak jak myślałam właśnie, pewnie nie chce, tak czy inaczej pisac nie bede :) dobranoc

Gość lloollaa
Heh... Czyli lepiej zeby myslal, ze Ci nie zalezy? Zawsze mi sie wydawalo, ze gdy sie chce z kims byc, to powinno sie mu pokazac, ze zalezy nam na tej osobie... :) Czlowiek uczy sie przez cale zycie ;) Hmm... Gdyby myslal, ze on 'mial' sie odezwac, to zrobilby to do niedzieli przeciez :) A tak to oboje mozliwe, ze bedziecie czekac ;) Ja wolalabym wiedziec na czym stoje jednak. Tylko jak nie napisze, to nie pisz do Niego po tygodniu-dwoch, bo mozliwe ze sie spyta 'Czy my sie znamy?' :D

Gość leopard o trzeciej w nocy
choć ja ciem wydupcem