Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rozpieszczony przez dziewczyny

Uwielbiam być zdobywany przez dziewczyny 8211 zdobywanie dziewczyn mnie nie kręc

Polecane posty

Uwielbiam być zdobywany przez dziewczyny – do tego jestem przyzwyczajony, zdobywanie mnie dziewczyn mnie kręci Naprawdę bycie zdobywanym to przemiłe uczucie. Oczywiście zwłaszcza przez taką, która mi się podoba. A zdobywanie samemu? Bez sensu. Kiedy dziewczyna mnie podrywa – wiem, że się jej podobam, że ja nic nie ryzykuję. A jak ja miałbym zdobywać? Ileż bym koszy dostał. Obserwuje moich kolegów to widzę …i bardzo się im dziwię …inna rzecz, że prawie każdym przy którym wymsknęło mi się jako rzecz dla mnie normalna, że byłem podrywany przez dziewczyny – nieco zbity z tropu mówił, że jemu się coś takiego nigdy nie przytrafiło. Chyba szczęściarz ze mnie:)

Gość fantasta z ciebie
a poza tym próżny prowokator i metroseksualny laluś END OF TOPIC

END OF TOPIC Chciałbyś ale to nie jest magiczne zaklęcie:) Widzisz, ty też nie wierzysz, nie mieści ci się to w głowie. Ale moje życie też nie jest takie idealne. Ostatnio coraz mniej dziewczyn mnie podrywa a już zwłaszcza takich, które mi by się podobały. To prawda. Muszę się wziąć za siebie, bo w pewnym wieku sam wygląd i urok osobisty nie wystarczają u faceta. Trzeba zarabiać a z tym cieniej…