Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfwe

zakochana w zakonniku?

Polecane posty

Gość dfwe

zakochałam się w bracie zakonnym i nie umiem życ... bez niego..

Gość Wytłumacz Sobie
że On Bogu slubował a Sam Bóg moze dac Ci Nową piekna dozwoloną miłośc

Gość dfwe
czy nie ma tu nikogo poważnego? pozniej sie dziwic ze ktoś ma dosc zycia jak nikt mu nie chce pomoc..

Gość dfwe
aktualnie ma śluby pierwsze czyli nie te końcowe

Gość frjirj
zostaw go w spokoju - takie larwy tylko mąca - przestań łazić tam gdzie on bywa i się w niego wgapiać- zajmij się czymśi nie mąć chłopakowi w głowie - rajcuje cie tylko dlatego że jest niedostępny

Gość dfwe
zawiódł się na dziewczynie (nie na mnie) i twierdzi ze teraz jest szczęśliwy...a ja nie widze zycia bez niego

Gość dfwe
Black and Gold co obrzydliwe? oni byli razem pozniej? frjirj mylisz się, nie "palę" sie na niego i ze jest "zakazanym owocem"

Gość iczi
To jakis Fetysz z osobami duchownymi, zostaw go zboczencu, on swoje zycie chce ukladac po swojemu, a Ciebie to kreci, fuu

Gość dfwe
dlaczego tak twierdzicie? i nie wierzycie ? z kazdego najlepiej zrobic palanta i zeszmacic...a pozniej człowieka żałują

Dlaczego to takie dziwne?Np.ja również jestem zakochana w zakonniku,boję się tego,ale nie mogę przestac o nim myślec.

Dlaczego to takie dziwne?Np.ja również jestem zakochana w zakonniku,boję się tego,ale nie mogę przestac o nim myślec.

Gość Kajty ;)
Ja serdzecznie przepraszam ale co to ma być???? Jedziecie po niej jagby była satanistką!!!! przypuszczam że 90%z was nie ma pojęcia co to znaczy się zakochać a tym bardziej nieszczęsliwie!! ja Cie rozumiem bo samam przerzywam to samo prwaie od roku ,cóż i jeszcze njie doszłam do żadnych konkretnych wniosków;/

Gość jeśli zakochałaś się
w kapucynie, to bardzo fajnie, każdy chłopak ma kapucyna między nogami.

Gość gość
kocham brata zakonnego,on mnie z wzajemnością... poznałam go w nowicjacie ,ale teraz mam dosyć, myślałam,że zapomnę,ale nie potrafię, tęsknię za nim, a on za mną ,nie potrafimy żyć bez siebie... Kocham go z całego serca... chciałabym mie go codziennie koło siebie,a nie widywać go raz na jakiś czas w habicie..

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć, co on mysli,co czuje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Ja tez kocham zakonnika, z wzajemnością. To tez sa ludzie, wrazliwi, potrzebujacy uczucia i bliskości drugiej osoby. Nie namawiam go do porzucenia swojego stanu. Jestesmy w dojrzalym wieku. Kocham i tesknie, taki moj los...