Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafe bistro

chlopak dalej nie zdecydowal sie ze mna zamieszkac i mysle o zerwaniu

Polecane posty

Gość kafe bistro

Czy to słuszny powod ze chce z nim zerwac ?? Poznalismy sie rok temu . Oboje mieszkamy za granica i jestesmy Polakami. On mi do konca chyba nie ufa . Powiedzial ze bedziemy mieszkac ale jeszcze nie teraz . Ja sie boje ze pewnego dnia powie ze wraca do Polski i tyle bede go widziec. Jednak nie wiem czy zerwac z nim czy nie bo jestem na niego zla!!!! Łatwiej by bylo mieszkac razem , taniej i w ogole ...przynajmniej ja tak uwazam . Powiedzialam ze wiekszosc moich kolezanek powychodzila za maz lub sa zareczone a on na to ze jak by przyszedł z pierscionkiem to co bys powiedziala???? Powiedzialam ze chyba bym przyjela a moglam powiedziec ze przyjdz to sie przekonasz Ile tak moge czekac na zamieszkanie razem ??? Dla mnie to tez jest pewnego rodzaju deklaracja

Gość if you keep pushing something
s going to break ...

Gość bartii
niestety ale sluszny powod. Ja czekalem na wspolne zamieszkanie pol roku -przez ten czas marzylem wyobrazalem sobie jak bedzie wspaniale byc z nia....juz szukalismy mieszkania gdy rodzice mojej bylej powiedzieli ze jednak nie jestem dla niej odpowiednim facetem i nie dostanie kase na mieszkanieu mnie w miescie (ona studiuje dziennie). prosilem,blagalem zeby poszla na zaoczne zeby tylko byla ze mna. niestety zdecydowala sie na dojazdy. mimo ze byla w moim miescie codziennie widzielismy sie raz na tydzien,czasami rzadziej. po 4 miesiacach powiedzialem dosc, nie chce zyc tak dalej i ja zostawilem. i 3 miesiace bylem sam, do czasu jak jej nie spotkalem kilka dni temu. Znowu stara milosc odzyla, bardzo chcialbym byc z nia ona nie jest przekonana ale mysle ze przekonalbym ja do tego. pozostaje stary problem-ona dalej meczy swoje studia jest z nich dumna bo jest dzienna ale nie zaokiem,ma super srednia. pewnie znowu mi powie zebym poczekal do magistra-ale chyba sie na to nei zdecyduje- ona ma juz inzynierskei skonczone, podyplomowe a wymaga zebym czekal pol roku! szkoda bo to idealna kobieta dla mnie ehh.

Gość barti ale ty glupi jestes

Gość skończ to on i tak się nie
zmieni

Gość ggggggg
a dlaczego on miałby sie zmieniać ? ma facet swoje zdanie i tyle :)

'Powiedzialam ze wiekszosc moich kolezanek powychodzila za maz lub sa zareczone' Fantastyczny argument! Gratuluję polotu :)

"a wymaga zebym czekal pol roku!' a te pół roku to co, zbawi Cie? trzy miesiace byles bez niej i dales rade, to dwa razy po trzy miesiace tez bys wytrzymał :D

my tez mieszkamy za granica, po 8 miesiacach spotykania sie zamieszkalismy razem :) do takich rzeczy nie mozna zmuszac kogos ale jesli po roku on nie chce z Toba mieszkac, a macier warunki do tego bedac za granica to moze warto sie zastanowic nad calym zwiazkiem? co on tak naprawde do Ciebie czuje? I jakie ma plany wobec ciebie? jesli facet nie chce z Toba jeszcze mieszkac to gadkami o slubach io zareczynach go tylko odstraszysz ile macie lat?

Nie rozumiem... czemu ludzie wałkują takie tematy na Kafe zamiast z partnerem. Trzeba powiedzieć co leży na wątrobie, co zamierza się zrobić jeśli coś tam. Warto rozmawiać!

Gość bartii
"a wymaga zebym czekal pol roku!'" a te pół roku to co, zbawi Cie? trzy miesiace byles bez niej i dales rade, to dwa razy po trzy miesiace tez bys wytrzymał wiesz jak bylem 3 miesiace sam (no i dalej jestem) to co innego- zawsze moge kogos innego poznac, sprobowac luznych znajomosci ,wyjechac za granice,znalezc prace w innym miescie itp. - jestem samotny ale tez i wolny. A jak czekam 6 miesiecy to jestem zajety i inne kobiety nie wchodza w gre, bo nie jestem facetem ktory potrafi zdradzic kogos z kim jest, ale z drugiej strony jestem jak singiel- jestem samotny, wszedzie chodze samemu bo pewna odleglosc niestety dzieli. do tego dochodza doly zwiazane z rozlaka bo krotkie spotkanie tylko potrafi dobic :( dlatego patrzac racjonalnie zostane raczej sam...